Egyesítő Egyház

Egyesítő Egyház

Istentiszteleti beszédek és előadások magyar, angol és koreai nyelven az Egyesítő Egyház magyarországi és világszintű vezetőitől.

"Könnyű a békéről beszélni. A békét elhozni azonban nem könnyű. Azért van ez így, mert az emberek félretolják a legalapvetőbb…


+ More

Istentiszteleti beszédek és előadások magyar, angol és koreai nyelven az Egyesítő Egyház magyarországi és világszintű vezetőitől.

"Könnyű a békéről beszélni. A békét elhozni azonban nem könnyű. Azért van ez így, mert az emberek félretolják a legalapvetőbb igazságot, ami a béke világához szükséges. Úgy tesznek, mintha nem tudnák, hogy ez az igazság ott van. Mielőtt egyének vagy nemzetek közötti békéről beszélhetnénk, Isten és a köztünk
lévő békéről kell beszélnünk. Mindegyik egyház magát gondolja ma a legmagasabb rendűnek, elutasítva és lenézve más vallásokat. Nem helyes kerítéseket húzni vallások és felekezetek közé. A vallás olyan, mint egy széles folyam, amely az ideális, békés világ felé folyik. A folyam hosszú ideig halad, mielőtt a béke széles kiterjedését elérné. Útja során sok patak, folyó ömlik bele. A patakok megszűnnek patakok lenni, amint a folyammal találkoznak. Attól kezdve azok is a folyam részévé válnak, és így egyesülnek. A folyam nem utasítja el a belé ömlő folyók egyikét sem. Befogadja azokat, átöleli az összes folyót, és egyetlen áramlást hoz létre, amint továbbhalad az óceán felé. Manapság az emberek nem értik meg ezt az egyszerű igazságot. "

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.