EHYT ry

 1. Ikäihmiset ja teknologia
  Jokaisella on joku kiinnostuksen kohde, jolla voi saada arkeen yhteisöllisyyttä, tietoa, intoa ja ennenkaikkea hyvää oloa. Moderni tietotekniikka voi olla apuna ikäihmisten aktivoinnissa toiminnallisempaan elämään.
  LähiVerkko-projektissa kehitetään helppoja työvälineitä, koulutusta ja tukirakenteita ikäihmisille tietoteknologian hyödyntämiseen arjessaan.
  lahiverkko.fi
  ehyt.fi

  # vimeo.com/114489681 Uploaded 46 Plays 1 Comment
 2. Ikäakateemia seminaari käsitteli moniammatillisesti ikäihmisten hyvinvointia. Fysiologisia muutoksia, sairauksia, alkoholin käyttöä, lääkkeiden käyttöä, asumista, kulttuurimuutoksia ja yksinäisyyttä. Mitä voitaisiin tehdä, jotta ikäihmiseset voisivat paremmin.
  LähiVerkko-projektissa kehitetään helppoja työvälineitä, koulutusta ja tukirakenteita ikäihmisille tietoteknologian hyödyntämiseen arjessaan.
  lahiverkko.fi
  ehyt.fi

  # vimeo.com/114467337 Uploaded 34 Plays 0 Comments
 3. Mitä kannabis merkitsee nuorten elämässä, mikä on sen asema nuorisokulttuurissa ja miksi sitä käytetään ? Mikä on tilanne Keski-Suomessa tällä hetkellä? Mitä kasvattajan tulisi tietää kannabiksesta ja onko avoin dialogi mahdollista nuoren kanssa? Näihin asioihin perehdytään  EHYT ry:n,  Jyvässeudun Työttömät ja Terveys ry Jyväskylän paikallisosaston järjestämässä seminaarissa. Lisätietoja: Harri Jukkala, EHYT ry, p.0400 274823, ehyt.fi

  # vimeo.com/77350374 Uploaded 14 Plays 0 Comments
 4. Mitä kannabis merkitsee nuorten elämässä, mikä on sen asema nuorisokulttuurissa ja miksi sitä käytetään ? Mikä on tilanne Keski-Suomessa tällä hetkellä? Mitä kasvattajan tulisi tietää kannabiksesta ja onko avoin dialogi mahdollista nuoren kanssa? Näihin asioihin perehdytään  EHYT ry:n,  Jyvässeudun Työttömät ja Terveys ry Jyväskylän paikallisosaston järjestämässä seminaarissa. Lisätietoja: Harri Jukkala, EHYT ry, p.0400 274823, ehyt.fi

  # vimeo.com/77578796 Uploaded 13 Plays 0 Comments
 5. Mitä kannabis merkitsee nuorten elämässä, mikä on sen asema nuorisokulttuurissa ja miksi sitä käytetään ? Mikä on tilanne Keski-Suomessa tällä hetkellä? Mitä kasvattajan tulisi tietää kannabiksesta ja onko avoin dialogi mahdollista nuoren kanssa? Näihin asioihin perehdytään  EHYT ry:n,  Jyvässeudun Työttömät ja Terveys ry Jyväskylän paikallisosaston järjestämässä seminaarissa. Lisätietoja: Harri Jukkala, EHYT ry, p.0400 274823, ehyt.fi

  # vimeo.com/78048088 Uploaded 21 Plays 0 Comments

EHYT ry

arkekuva PRO

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Elimäenkatu 25-27
00510 HELSINKI

ehyt(at)ehyt.fi
ehyt.fi

Viestintäyhteistyössä Kansalaistoiminnan-
keskus MATARA: matara.fi
Freelance videotuottaja
Ari Kauppinen
p.050 591 79 43
kauppinen.ari(at)gmail.com

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.