En motiu del centenari del naixement d’Alexandre Cirici i Pellicer (1914-1983), el 23 d’octubre de 2014, EINA va homenatjar a qui va ser un dels fundadors de l’escola (i que en va idear el nom), professor, crític d’art, intel·lectual i home compromès fonamental en la història cultural del país. Rememorant l’originalitat i la llibertat creativa que es manifestà coincidint amb el naixement d’EINA, el 1967, EINA va voler reunir de nou el grup d’artistes joves que en aquells anys van atraure l’atenció de Cirici, que es va convertir en el seu principal valedor: Jordi Galí, Sílvia Gubern, Àngel Jové, Evru (llavors Albert Porta) i Antoni Llena.
--
Con motivo del centenario del nacimiento de Alexandre Cirici i Pellicer (1914-1983), el 23 de octubre de 2014, EINA homenajeó a quien fue uno de los fundadores de la escuela (y quien ideó el nombre), profesor, crítico de arte, intelectual y hombre comprometido fundamental en la historia cultural del país. Rememorando la originalidad y la libertad creativa que se manifestó coincidiendo con el nacimiento de EINA, en 1967, EINA reunió de nuevo el grupo de artistas jóvenes que en aquellos años atrajeron la atención de Cirici, que se convirtió en su principal valedor: Jordi Galí, Silvia Gubern, Àngel Jové, Evru (entonces Albert Porta) y Antoni Llena.

# vimeo.com/170004766 Uploaded 259 Plays 0 Comments

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

EINA Disseny Barcelona Plus

EINA Centre Universitari
de Disseny i Art de Barcelona.
Adscrit a la UAB

---
eina.cat
---
info@eina.cat
---

*La imágenes y música pertenecen a sus respectivos autores

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.