Curs de Desenvolupament avançat de fonts impartit per Noe Blanco, Pilar Cano, Joancarles Casasín, Íñigo Jerez, Eduardo Manso i Ferran Milan.

El curs aprofundeix i complementa els continguts del Curs de Disseny de Lletra que forma part del Màster de Tipografia avançada, i en especial els de l’assignatura d’Arquitectura digital de la lletra. La formació dóna resposta a una creixent demanda per part d’estudiants que compten amb un molt bon nivell i no troben en la oferta formativa actual continguts tan avançats. En aquest sentit, es tracta d’un curs clarament diferenciat i únic, que suposa adquirits els continguts introductoris pel que fa al desenvolupament de fonts.

--

Curso de Desarrollo avanzado de fuentes impartido por Noe Blanco, Pilar Cano, Joancarles Casasín, Íñigo Jerez, Eduardo Manso y Ferran Milan.

El curso profundiza y complementa los contenidos del Curso de Diseño de Letra que forma parte del Máster de Tipografía avanzada, y en especial los de la asignatura de Arquitectura digital de la letra. La formación da respuesta a una creciente demanda por parte de estudiantes que cuentan con muy buen nivel y no encuentran en la oferta formativa actual contenidos tan avanzados. En este sentido, se trata de un curso claramente diferenciado y único, que presupone adquiridos los contenidos introductorios en cuanto al desarrollo de fuentes.

# vimeo.com/198836799 Uploaded 106 Plays 0 Comments

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

EINA Disseny Barcelona Plus

EINA Centre Universitari
de Disseny i Art de Barcelona.
Adscrit a la UAB

---
eina.cat
---
info@eina.cat
---

*La imágenes y música pertenecen a sus respectivos autores

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.