EJAlbum

Një dokumentar i shkurtër mbi Ferdinando Scianna-n dhe vizitën e tij të fundit në Shqipëri
EJAlbum dëshiron të falenderojë të gjithë partnerët strategjikë për bashkëpunimin e tyre të vyer.

A short documentary about Ferdinando Scianna and his visit in Albania.
EJAlbum would like to thank all the strategic partners for the precious collaboration.

# vimeo.com/119838861 Uploaded

Follow

EJAlbum

EJAlbum

EJAlbum është kompania lider për fotografinë profesionale në tregun shqiptar, një kompani që që prej 2009 ka revolucionarizuar krejtesisht këtë treg. Në mënyrë konstante, ne importojmë kulturën më të mirë dhe teknologjinë më të avancuar në botë përsa…


+ More

EJAlbum është kompania lider për fotografinë profesionale në tregun shqiptar, një kompani që që prej 2009 ka revolucionarizuar krejtesisht këtë treg. Në mënyrë konstante, ne importojmë kulturën më të mirë dhe teknologjinë më të avancuar në botë përsa i përket sektorit të fotografisë. Në filozofinë tonë rolin kryesor e ka design-i, cilësia tepër e lartë e produkteve dhe ndryshimi konstant në funksion të asaj cfarë progresi ofron për të ardhmen dhe momentin. Në këtë prizëm, e gjithë platforma në shërbim të klientëve tanë është on-line nëpërmjet internetit dhe të gjitha produktet që ne shesim, janë Made in Italy. Jemi distributorë ekskluzivë të kompanive Photosì dhe Album Epoca.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.