Tako posebnih razmer v svetovnem gospodarstvu še nismo imeli nikoli. Tako dolgo politiko nizkih obrestnih mer, tako izrazito ekspanzivno monetarno politiko z denarjem brez kritja in neomejenega kupovanja državnih obveznic s strani glavnih centralnih bank na eni strani, ter visoki javni dolgovi, povečevanje davkov, visoka nezaposlenost, nižji socialni transferi, ter realno negativna gospodarska rast na drugi strani. Dobički bank so se v preteklosti privatizirali, izgube pa se danes prenašajo na davkoplačevalce, ki se jim na neupravičen način jemlje težko prigarane prihodke. Kakšna igra se odvija v ozadju? Kakšno varčevalno strategijo naj izbere posameznik, da zaščiti svoje premoženje pred vse verjetnejšim razvrednotenjem?

# vimeo.com/77575733 Uploaded 595 Plays 0 Comments

Follow

Peter Slapšak, direktor podjetja Elementum

Elementum Plus

Predavanja direktorja podjetja Elementum, ki se ukvarja z nakupom in prodajo naložbenega zlata in srebra v fizični obliki. Slapšak opozarja na vse višjo zadolženost držav in bančnih institucij, višanju inflacije in posledično izgubi kupne moči. Zlato…


+ More

Predavanja direktorja podjetja Elementum, ki se ukvarja z nakupom in prodajo naložbenega zlata in srebra v fizični obliki. Slapšak opozarja na vse višjo zadolženost držav in bančnih institucij, višanju inflacije in posledično izgubi kupne moči. Zlato in srebro sta vaša zaščita pred padci valutnih vrednosti, hkrati pa vam ohranjajo vašo kupno moč.

Shout Box

  • Elementum

    Peter Slapšak, direktor podjetja Elementum v predavanjih izpostavlja pomembnost razpršitve premoženja v zlato in srebro v fizični obliki.

    by Elementum

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.