EMERGÈNCIA!

Fidel a un públic inquiet per descobrir nous sons de l’escena local, nacional i internacional, l’Emergència! arriba a la cinquena edició apropant-nos les suggeridores propostes musicals de Tashaki Miyaki (EUA), VIVA, Pájaro, Tiger Menja Zebra, Diego Hdez, Ocellot i Villarroel.
Un any més el festival sondeja entre les novetats del panorama musical independent i les presenta en dos escenaris, Hall i Auditori CCCB. Dos ambients diferents per a uns noms que coincideixen en el seu valor ascendent i amb els quals el CCCB vol renovar la seva aposta per la promoció de l’underground musical actual.
DATA: Dissabte, 16 de febrer de 18h a 00h

+info: cccb.org/ca/musica_i_art_escenic-emergncia_2013-42194
Facebook Emergència: facebook.com/emergenciabcn
Al Twitter: #Emergencia13

# vimeo.com/58539304 Uploaded 655 Plays 0 Comments

Follow

EMERGÈNCIA!

centset Plus

Festival de música independent aposta per noms de l’escena local, nacional i internacional. All La Glory (Sevilla), Bala (La Corunya), Height Leigh (Estats Units), Grande Days (Donosti), Mans O (Barcelona), Space Surimi (Jerez de la Frontera) Maresme…


+ More

Festival de música independent aposta per noms de l’escena local, nacional i internacional. All La Glory (Sevilla), Bala (La Corunya), Height Leigh (Estats Units), Grande Days (Donosti), Mans O (Barcelona), Space Surimi (Jerez de la Frontera) Maresme (Barcelona), Güiro Meets Russia (València) i StayHigh (Granada) seran els grups de l'Emergència! 2017.
cccb.org/ca/activitats/fitxa/emergencia-2017/225709
Facebook Emergència: facebook.com/emergenciabcn

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.