Üzleti Rendszer

 1. Megjelenés ideje: 2012.06.16. Készítette: Bosa & Pepe-O

  Motivációs videó nem csak harcosoknak! Nem csak sportolóknak! Mindenkinek!

  Ha mindent elvesznek az embertől, ha semmiképpen nem győzhet, végül azt mondja: mi az ördögnek harcolok? Erre számítanak! Hogy előbb-utóbb feladja az ember. Pedig ha az ember feladja, akkor jobb, ha inkább meghal. Nem tudom feladni. Nem tudom, hogyan kell!

  Lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik!

  Készítette: Bosa & Pepe-O

  /Mivel minden nap jön vagy 40 komment , hogy "melyik film/zene szerepel a videóban...íme! Filmek: Békés harcos útja, A boldogság nyomában, Rocky Balboa, Kung-Fu Panda, Nike reklám, Dühöngő bika! Minden héten háború! Zenék: Transformers 3 OST, Call Of Duty: MOdern Warfare 2)! A videók nem filmekből vannak összevágva, egytől-egyig UFC vagy egyéb MMA reklámokból, tréning videókból, meccsekből előzetesekből került összevágásra/

  # vimeo.com/80476669 Uploaded 191 Plays 0 Comments

Üzleti Rendszer

Gabriella Farnadi

Szia, örülök az érdeklődésednek!
Fedezd fel velem együtt, egy különlegesen ÉRTÉKES ÜZLETI MEGOLDÁST !

Gabriella

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.