En annan sida

 1. En annan sida är en mikrodokumentärserie producerad av sexton:nio som handlar om en handfull människor och deras passioner. Serien berättar deras historier och visar upp en sida som vanligtvis inte blir uppmärksammad. Möt människor som älskar det de gör, oavsett om det är deras yrke, intresse eller hobby.

  16-9.se/enannansida

  # vimeo.com/158811750 Uploaded
 2. Elna Nilsson är doktor i kemi och arbetar med förbränningsfysik på Lunds Tekniska högskola. Men hon har också skandinavisk-, europeisk- och världsmästartitel i Thaiboxning. Hon lever för att vara i ringen och tvekar inte en sekund att träna hårt på tidiga morgnar, sena kvällar och helger. I mångas ögon kan det se ut som uppoffringar men för Elna är det en del av livet.

  # vimeo.com/169668449 Uploaded
 3. Christer Havung tröttnade på sitt arbete inom reklambranschen och bestämde sig för att göra något helt annat. Utan några förkunskaper bestämde han sig för att starta ett bageri. Han sa upp sig från sitt arbete, flyttade ner till Malmö och började praktisera på några olika bagerier för att lära sig grunderna inom bakning. Efter många nätters slit och provbakningar slogs portarna upp för Bröd & Vänner.

  # vimeo.com/122009104 Uploaded
 4. Ellen Ripa har sedan barnsben följt magkänslan och gått sin egen väg. Hon har inte låtit sig styras av andra människor, något som kräver mod. Ellen har alltid haft ett intresse för skägg och driver idag sin egen barbershop.

  Music: Slowmotion - Bensound.com

  # vimeo.com/145918292 Uploaded
 5. Lars Pedersen har alltid haft en stor passion för musik. Som liten kunde han varken sjunga eller spela något instrument, utan valde istället att utforska musikens värld genom att hitta nya artister och band. Under hans ungdom väcktes intresset för HiFi och som tonåring byggde han sin första förstärkare. Med åren har kärleken till ljud och musik bara blivit större och idag driver han Primare, som tillverkar high-end HiFi-produkter.

  # vimeo.com/158455492 Uploaded

En annan sida

sexton:nio Plus

En annan sida är en microdokumentärserie producerad av sexton:nio som handlar om en handfull människor och deras passioner. Serien berättar deras historier och visar upp en sida som vanligtvis inte blir uppmärksammad. Möt människor som älskar det de gör,…


+ More

En annan sida är en microdokumentärserie producerad av sexton:nio som handlar om en handfull människor och deras passioner. Serien berättar deras historier och visar upp en sida som vanligtvis inte blir uppmärksammad. Möt människor som älskar det de gör, oavsett om det är deras yrke, intresse eller hobby.

facebook.com/sextonnio
16-9.se/enannansida

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.