ENTRELÍNIES

 1. Fem un seguiment d'un dia a la vida de l'actor i director de teatre Josep Maria Pou.
  Coincidint amb l'estrena de l'obra de teatre "Truca a un inspector" al Teatre Goya de Barcelona, l'actor ens fa un repàs de la de la seva carrera professional i ens mostra com es prepara les obres dies abans de l'estrena.

  # vimeo.com/84596346 Uploaded 17 Plays 0 Comments
 2. Acompanyem un equip d'oftalmòlegs de la Fundació Barraquer fins a la selva del Camerun amb l'objectiu de revisar la vista d'aquelles persones que no tenen assistència mèdica i, si cal, operar-les. L'equip mèdic pot arribar a fer en un dia més de 30 operacions de cataractes i poden revisar la vista a més de 100 persones.

  # vimeo.com/84589664 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 3. A més de debatre i aprovar les lleis que proposen els 135 diputats, el Parlament també manté les portes obertes a la ciutadania, amb visites guiades, actes institucionals, protestes? Per això està considerada la institució que representa el poble de Catalunya. El reportatge ensenya el funcionament de la cambra catalana tant des del punt de vista dels treballadors com de la presidenta, Núria de Gispert, i recull el testimoni d'alguns dels diputats.

  # vimeo.com/84586717 Uploaded 6 Plays 0 Comments
 4. En aquest programa descobrirem les diferents funcionalitats que té l'edifici de la Pedrera: museu, galeria d'art, sala de concerts, despatxos, habitatge? I és que la Pedrera és probablement un dels pocs edificis del món on els veïns han de conviure diàriament amb els centenars de turistes.

  # vimeo.com/85710368 Uploaded 23 Plays 0 Comments
 5. "Entre línies" s'endinsa a l'ITA, l'Institut de Trastorns Alimentaris de Cabrils, on viuen internes una trentena de joves amb problemes de trastorns alimentaris. L'ITA té com a objectiu tractar els nois i noies amb casos greus d'anorèxia, bulímia i obesitat.

  # vimeo.com/85710583 Uploaded 446 Plays 0 Comments

ENTRELÍNIES

aureacolor televisión Plus

Realización de las tres últimas temporadas del programa Entre línies para Televisió de Catalunya.

El programa mostraba semanalmente cómo transcurren 24 horas en diferentes instituciones, organismos, empresas, edificios emblemáticos o personajes públicos.

En…


+ More

Realización de las tres últimas temporadas del programa Entre línies para Televisió de Catalunya.

El programa mostraba semanalmente cómo transcurren 24 horas en diferentes instituciones, organismos, empresas, edificios emblemáticos o personajes públicos.

En la temporada 12 apostamos por un cambio de imagen y una nueva manera de enfocar los temas.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.