ЕВ

 1. Десет години след Кръвопролитията на пл. Тянанмън (1989 г), 10 000 практикуващи Фалун Гонг се събират пред централните сгради на правителството в Пекин. NTD Bulgarian: Те идват, за да апелират пред Централния офис за жалби, заради арестувани в гр. Тянджин практикуващи Фалун Гонг, както и за предприетото напоследък от полицията насилие срещу практикуващи от цялата страна.

  Те успяват да се срещнат с китайския премиер и арестуваните практикуващи биват освободени. По всичко изглежда апелът да е бил успешен. Но в действителност времето е изтичало и бруталното преследване се е приближавало с бързи крачки.

  # vimeo.com/5345696 Uploaded 62.3K Plays 0 Comments
 2. Двама хотелски служители са в болница, след като в един хотел в столицата на провинция Хефей (Heifei), местни партийни служители са атакували хотелски персонал.
  Десет местни партийни служители наели стая в хотел...

  # vimeo.com/7738294 Uploaded 6 Plays 0 Comments
 3. Наскоро китайските власти предприеха нападения срещу виетнамски имигранти в град Ингджи (Yingde), югоизточен Китай. Сега NTDTV получи кадри от свидетел на събитието.

  # vimeo.com/7738277 Uploaded 8 Plays 0 Comments
 4. Уебсайт на Фалун Гонг съобщи, че още двама практикуващи медитативната практика са починали. Те са между хилядите избити от 1999 г насам, когато комунистическият режим започна да преследва практиката. Информацията е често непълна, поради стриктният контрол на режима и суровото наказание за онези...

  # vimeo.com/7752819 Uploaded 8 Plays 0 Comments
 5. NTD Bulgarian: Литиан Джанг работил като шофьор във фабриката за метали Чаоянг, провинция Ляонинг. През 98-ма г. Джанг започнал да пратикува Фалун Гонг, което му помогнало да преодолее своята избухливост и други проблеми в характера...

  # vimeo.com/4762094 Uploaded 10 Plays 0 Comments

ЕВ

ЕпохалниВремена

Епохални Времена

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.