EMAV Activitats, espectacles i esdevenimients

 1. Vídeo promocional SONOMAV 2019

  # vimeo.com/327770586 Uploaded 66 Views 0 Comments
 2. Peça d'stop-motion de difusió de la Mostra de Joves Creadors, organitzada per EMAV i que enguany, sota el títol "El jardí de les arts", cerca fer una crida en favor de la sostenibilitat del nostre planeta.

  # vimeo.com/319515929 Uploaded 21 Views 0 Comments
 3. Peça d'stop-motion de difusió de la Mostra de Joves Creadors, organitzada per EMAV i que enguany, sota el títol "El jardí de les arts", cerca fer una crida en favor de la sostenibilitat del nostre planeta.

  # vimeo.com/319515475 Uploaded 16 Views 0 Comments
 4. Peça d'stop-motion de difusió de la Mostra de Joves Creadors, organitzada per EMAV i que enguany, sota el títol "El jardí de les arts", cerca fer una crida en favor de la sostenibilitat del nostre planeta.

  # vimeo.com/319514881 Uploaded 14 Views 0 Comments
 5. La Mostra de Joves Creadors (MJC) és un esdeveniment que pretén donar a conèixer artistes joves i emergents de diferents disciplines artístiques, reunint-los en un espai polivalent i en una jornada única amb l’objectiu de donar a conèixer les creacions de les noves generacions d’una forma amena i dinàmica, en un entorn atractiu i festiu, tot convertint-se en una cruïlla de diverses disciplines incloses al món de l’audiovisual, les arts plàstiques i les arts escèniques.

  Nascuda l’any 1999, la MJC va començar com una pràctica d’alumnes del cicle de Producció d’Audiovisuals i Espectacles de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals). Tot i que inicialment es va concebre com a mostra d’audiovisuals, es va anar obrint a altres disciplines artístiques buscant la pluralitat i contrast entre diferents expressions artístiques.

  Així doncs, es tracta d’una finestra a l’obra d’aquells qui tenen poca projecció, els “Joves Creadors” actuals, amb propostes artístiques innovadores presentades des de la versatilitat. No es busca la rivalitat ni la competició, sinó compartir propostes i idees.

  # vimeo.com/313044225 Uploaded 43 Views 0 Comments

EMAV Activitats, espectacles i esdevenimients

emav Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.