Èxit21

Èxit21- Entrevista a Ramon Lamiel
Bea Ruiz, periodista, membre de l'Equip de Redacció d'Exit21, entrevista a Ramon Lamiel

Ramon Lamiel és el Gerent de l'Insititu Municipal de Persones amb Discapacitat (I.M.P.D)

QUÈ ÉS ÈXIT21?
Es tracta sobretot d’un instrument posat a disposició de les persones amb discapacitat intel·lectual per permetre que es facin un lloc en el món dels mitjans de comunicació. La idea és donar resposta a la demanda de les persones a través d’un projecte de comunicació pensat, elaborat i executat per les mateixes persones amb discapacitat. El repte és fer ús de la noves tecnologies de la informació i de la comunicació per fer sentir la seva veu, compartir opinions, pensaments i inquietuds amb un públic heterogeni i d’horitzons diversos. En definitiva, es tractarà de fer del dret a la paraula una realitat per a tots i totes.
L’espai Èxit21, creat l’any 2011, a més de contribuir a la formació dels membres de l’equip, vol ser el mitjà per excel·lència de comunicació de la Fundació Catalana Síndrome de Down. L’objectiu final és permetre que persones, que pel simple fet de tenir discapacitat estan privades de paraula, estiguin preparades per poder portar elles mateixes la seva comunicació. Això suposa naturalment l’adquisició de coneixements teòrics i pràctics en relació amb la pràctica del periodisme.

exit21.org/

# vimeo.com/217482169 Uploaded 95 Plays 0 Comments

Follow

Èxit21

Entrevistes realitzades per l'equip de redacció del bloc Èxit21, un instrument posat a disposició de les persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu de permetre que es facin un lloc en el món dels mitjans de comunicació. La idea és donar…


+ More

Entrevistes realitzades per l'equip de redacció del bloc Èxit21, un instrument posat a disposició de les persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu de permetre que es facin un lloc en el món dels mitjans de comunicació. La idea és donar resposta a la demanda de les persones a través d’un projecte de comunicació pensat, elaborat i executat per les mateixes persones amb discapacitat. En definitiva, es tractarà de fer del dret de la paraula una realitat per a tots i totes.

Entrevistas realizadas por el equipo de redacción del blog Èxit21, un instrumento puesto a disposición de las personas con discapacidad intelectual para permitir que se hagan un lugar en el mundo de los medios de comunicación. La idea es dar respuesta a la demanda de las personas a través de un proyecto de comunicación pensado, elaborado y ejecutado por las mismas personas con discapacidad. En definitiva, se tratará de hacer del derecho a la palabra una realidad para todos y todas.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.