1. Joseph Campbell volt az, aki az emberiség számára felismerte a világ összes mitológiájának egyetlen közös történetét, a monomítoszt, a Hős Útját, mely azóta minden nyugati nagyfilm alapja is: enélkül a szövegkönyvírót be sem engedik a hollywoodi filmstúdióba! Még a bestseller regényeknek is ez az alapja.

  A videóban már nem szereplő, világszerte százezrek által tisztelt David Wilcock kutató pedig továbbment a felismerésekben, és kiderült: ez a Hős Útja egy mindent átszövő holografikus mintázat, az egyéni lélek fejlődésében egyazon életen belül és a ma már bizonyíthatóan létező inkarnációkon átívelően is érvényes; sőt a teljes emberiség a történelem folyamán ennek mintájára fejlődik! Ez a hőssé avatás, a beavatás nagy útja egyénileg és globálisan! Lásd még: https://vilaghelyzete.blogspot.hu/2018/03/david-wilcock-hos-utja-legnagyobb.html (= https://archive.li/KHCKm )
  illetve: http://relaxapont.hu/2016/05/29/hos-utja/ ( = https://archive.is/S3gnL )

  Szívből köszönjük a felirat készítőjének (nála nem-beégetetten található meg; eredeti címe: A hős útja mítosz | Joseph Campbell (magyar felirattal): https://www.youtube.com/watch?v=A0Rk0c6EFks

  Joseph Campbell - A hős útja monomítosz (beégetett magyar felirattal)

  # vimeo.com/269937856 Uploaded 12 Plays 0 Comments
 2. This video is an interview with Professor Tony Attwood filmed for Network Autism (networkautism.org.uk) at the National Autistic Society's 'Autism and Mental Health Conference' in 2015.

  # vimeo.com/136207967 Uploaded 3,266 Plays 0 Comments
 3. Földönkívüli Fajok 3D-ben - Ahogyan Corey Goode látta őket. Útmutató néhány földönkívüli fajhoz: a modern tudomány az élet meghatározását bizonyos feltételekhez köti, de rájöttünk, hogy az élet nem korlátozódik pusztán a fizikai formákra. Első kézből származó személyes tapasztalatok összegyűjtéséből számos földönkívüli entitás eredete és képességei mögött egy történet rajzolódott ki. Lásd a videót a részletekért.
  Nyomtatható változat:
  >>Issuu: https://issuu.com/exopolitika/docs/f__ld__nk__v__li_fajok_3d-ben_-_aho
  >>Scribd: https://www.scribd.com/document/368979541/Foldonkivuli-Fajok-3D-ben-Ahogyan-Corey-Goode-informator-latta-%C5%91ket
  >>Slideshare: https://www.slideshare.net/exopolitika/fldnkvli-fajok-3dben-ahogyan-corey-goode-informtor-ltta-ket/

  # vimeo.com/250734826 Uploaded 3,491 Plays 0 Comments
 4. Alien Profiles - Some extraterrestrials in 3D as seen and experienced by whistleblower Corey Goode. Music: Klaus Schulze-Nibelungen

  # vimeo.com/249677293 Uploaded 48 Plays 0 Comments
 5. Egy Egységtudatú Földönkívüli a Világunk Végéről - Kék Könyv Projekt, 1964.jún.9., Majestic-12. A 2017-es események tükrében, látva a nyugati világ iszlamizálódását, nagyon is elképzelhető, hogy egy muszlim Franciaország lesz pl. az, aki elkezdi majd: hiszen dzsihádban meghalni azonnali mennybemenetelt jelent a muszlimoknak és a bolygón túl sok a káfír, a hitetlen gyaur kutya, márpedig Allah gyűlöl minden káfírt és minden káfír civilizációt, ezért egy globális atomháborúval a legjobb megoldás születhetne, az iszlám szempontjából.
  Videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=aopGGk7d0ZE

  # vimeo.com/236091192 Uploaded 71 Plays 0 Comments

Exopolitics Hungary Channel

ExopoliticsHungary

Exopolitics Hungary Channel

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.