ExplainTB

Hola. Amb aquest vídeo, vull donar-te informació sobre una malaltia que es diu tuberculosi. Aquesta malaltia afecta cada any a milions de persones arreu del món. Hi ha certes variacions entre països en com es gestiona la malaltia. Això es deu al fet que el coneixement sobre la tuberculosi varia de país a país però també a que la tuberculosi és més comú en alguns països que en d’altres. Per això és possible que part de la informació que es dóna en aquest vídeo no sigui rellevant o certa per a la teva situació personal. Tot i això, tots els pacients amb tuberculosi tenen una cosa en comú: aquesta malaltia és una experiència crucial i canvia la vida de gairebé tothom a qui afecta i emmalalteix. Aquest vídeo té com a objectiu ajudar-te a comprendre què causa la tuberculosi, com es diagnostica la malaltia, i quin tractament té. En cas que siguis una persona afectada, et desitjo que et recuperis ben aviat.

# vimeo.com/75822849 Uploaded 175 Views 0 Comments

Follow

ExplainTB

Forschungszentrum Borstel

ExplainTB (http://www.explaintb.org) is a series of educational videos about tuberculosis in the patient’s mother tongue. Short films provide patients, relatives and friends with information about the disease. The films are dubbed in several languages. Everyone…


+ More

ExplainTB (http://www.explaintb.org) is a series of educational videos about tuberculosis in the patient’s mother tongue. Short films provide patients, relatives and friends with information about the disease. The films are dubbed in several languages. Everyone can access these videos free of charge through any smartphone or computer. Use the app or scan a QR code.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.