1. Met het onderwijsplan 'Focus op Vakmanschap' moet het mbo naar een hogere kwaliteit worden getild. Voor het gros van de opleidingen betekent dat grote veranderingen. Zo ook bij de opleiding Filmacteur op Mediacollege Amsterdam.

  # vimeo.com/81693399 Uploaded 103 Plays 0 Comments
 2. Een kersverse opleiding op Mediacollege Amsterdam: Redactioneel Medewerker. Kom alles te weten over de opleiding die je klaarstoomt tot redactionele duizendpoot.

  # vimeo.com/81985468 Uploaded 62 Plays 0 Comments
 3. Arjen Hosper en Steven Zuidam leggen uit dat Focus op Vakmanschap weliswaar noopt tot bezuingingen, maar wel waar een positieve twist aan kan worden gegeven. Ze combineerden allerlei opleidingen tot één geheel: Audiovisueel.
  Camera: Nick Smits
  Interview & montage: Ivo Buigues

  # vimeo.com/81985456 Uploaded 151 Plays 0 Comments
 4. Met het onderwijsplan 'Focus op Vakmanschap' moet het mbo naar een hogere kwaliteit worden getild. Voor het gros van de opleidingen betekent dat grote veranderingen. Zo ook bij de opleiding VRPC op Mediacollege Amsterdam.
  Camera & montage: Nick Smits
  Interview: Ivo Buigues

  # vimeo.com/85910309 Uploaded 57 Plays 0 Comments

Mediacollege Amsterdam - Focus op Vakmanschap

Mamedia PRO

Op dit kanaal zijn verhalen te vinden van medewerkers van Mediacollege Amsterdam. Hoe veranderen opleidingen op Mediacollege Amsterdam door focus op vakmanschap?

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.