PROFLAVIO - FOLLOW YOUR DREAM

Niki Terpstra verloor de 3 Daagse van de Panne Koksijde door een defect pedaal. Bescheiden als hij is, wilde hij dat niet zo hard stellen maar ik doe het gewoon wel. Hij had anders zeker gewonnen en dat konden we allemaal zien op tv maar wat mankeerde er nou precies?

En hoe gaat Niki er mee om? Ik sprak hem – na uren wachten in de lobby van z’n hotel – in de Panne. Niki lag al op de massageplank en dus moest ik lang wachten voordat hij mij te woord kon staan maar het was wederom de moeite waard. Bijzonder hoe sportief en volwassen hij met tegenslag omgaat. Maar waarschijnlijk is zijn hoofd al bij zondag al ‘De Ronde’ van start gaat en waar hij een torenhoge favoriet is. Ik was in de 3 Daagse van de Panne om een dagje mee te lopen met Team3M en dat was spektaculair. Ik zat uiteraard midden in de koers maar dat er vervolgens 3M-ers in de kopgroep van 5 zitten was wel een droomscenario. Ik mocht dus achter de kopgroep filmen en heb prachtige scenes gedraaid van de leiders waaronder 2 Nederlanders: Martijn Maaskant (United Healthcare) en Jaap de Man (3M). Binnenkort dus de uitvoerige repo over dat avontuur maar nu Niki over het pedaal incident.

# vimeo.com/90966994 Uploaded

PROFLAVIO - FOLLOW YOUR DREAM

àvélo Plus

Proflavio Follow your Dream is een thema kanaal van wielerblog proflavio.nl. Nu ik geen profwielrenner meer ben maak ik reportages over de profsport. Sinds 2015 ligt mijn focus bij de Topcompetitie. Voor Eurosport maak ik samenvattingen van 24 minuten…


+ More

Proflavio Follow your Dream is een thema kanaal van wielerblog proflavio.nl. Nu ik geen profwielrenner meer ben maak ik reportages over de profsport. Sinds 2015 ligt mijn focus bij de Topcompetitie. Voor Eurosport maak ik samenvattingen van 24 minuten over de reeks. Meer info vind je op topcompetitie.nu.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.