Food&Bar Channel

 1. Premiile Food & Bar recunosc succesul afacerilor din horeca, desemnand cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania. Distinctiile acordate se bazeaza pe opinia clientilor despre serviciile pe care le primesc atunci cand ies in oras,cand comanda mancare pentru acasa sau cand apeleaza la o firma de catering. De asemenea, pentru a obtine rezultate cat mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate in calcul si opiniile furnizorilor si ale altor profesionisti activi in horeca.

  # vimeo.com/89395488 Uploaded 1,477 Plays 0 Comments
 2. Premiile Food & Bar recunosc succesul afacerilor din horeca, desemnand cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania. Distinctiile acordate se bazeaza pe opinia clientilor despre serviciile pe care le primesc atunci cand ies in oras,cand comanda mancare pentru acasa sau cand apeleaza la o firma de catering. De asemenea, pentru a obtine rezultate cat mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate in calcul si opiniile furnizorilor si ale altor profesionisti activi in horeca.

  # vimeo.com/89395489 Uploaded 119 Plays 0 Comments
 3. Premiile Food & Bar recunosc succesul afacerilor din horeca, desemnand cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania. Distinctiile acordate se bazeaza pe opinia clientilor despre serviciile pe care le primesc atunci cand ies in oras,cand comanda mancare pentru acasa sau cand apeleaza la o firma de catering. De asemenea, pentru a obtine rezultate cat mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate in calcul si opiniile furnizorilor si ale altor profesionisti activi in horeca.

  # vimeo.com/89395487 Uploaded 24 Plays 0 Comments
 4. Premiile Food & Bar recunosc succesul afacerilor din horeca, desemnand cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania. Distinctiile acordate se bazeaza pe opinia clientilor despre serviciile pe care le primesc atunci cand ies in oras,cand comanda mancare pentru acasa sau cand apeleaza la o firma de catering. De asemenea, pentru a obtine rezultate cat mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate in calcul si opiniile furnizorilor si ale altor profesionisti activi in horeca.

  # vimeo.com/89395486 Uploaded 12 Plays 0 Comments
 5. Bar Master Competition (BMC) este liga nationala de bartending profesionist organizata de Food & Bar Magazine. Prima editie a BMC a fost organizata in 2006.

  # vimeo.com/89391562 Uploaded 359 Plays 0 Comments

Food&Bar Channel

Horeca Insight

Cea mai importanta resursa de know-how si informatii pentru industria Horeca.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.