FOTODOK & Apollo 11 Cultuureducatie met Kwaliteit

In de weken voorafgaand aan de grote sponsorloop op 1 april 2016, maakten we met alle leerlingen van de school diverse campagnes om aandacht te vragen voor de sponsorloop. Met groep 3/4/5 maakte we stopmotions over hardlopen, over de finish komen, uitgeput zijn en juichen.

# vimeo.com/162794788 Uploaded 12 Views 0 Comments

FOTODOK & Apollo 11 Cultuureducatie met Kwaliteit

FOTODOK

Samen met partnerschool Apollo 11 werkt FOTODOK in de periode 2013-2016 aan een doorgaande leerlijn cultuureducatie binnen de regeling Cultuureducatie met kwaliteit. Op dit kanaal zie je een impressie van de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen.…


+ More

Samen met partnerschool Apollo 11 werkt FOTODOK in de periode 2013-2016 aan een doorgaande leerlijn cultuureducatie binnen de regeling Cultuureducatie met kwaliteit. Op dit kanaal zie je een impressie van de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen. Naast verschillende creatieve projecten per jaar, is er doorlopend een multimedia maandag waarbij we leerlingen een techniek aanleren. In schooljaar 2014-15 is dat de Stop Motion techniek.

De regeling Cultuureducatie met Kwaliteit wordt gefinancierd door het Fonds Cultuurparticipatie en Gemeente Utrecht.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.