FOTODOK & Apollo 11 Cultuureducatie met Kwaliteit

In schooljaar 2014/15 zullen alle kinderen uit groep 5/6/7/8 van Apollo 11 kennis maken met de stop motion techniek. Elke drie weken wordt een nieuw onderwerp dat leeft in de school gebruikt als uitgangspunt. Aan het einde van het jaar kunnen alle kinderen deze techniek toepassen en hebben we een fijne bibliotheek die een inkijkje geeft in de leefwereld van de leerlingen en de school.

Reporters Djimon & Faye geven een kijkje in onze keuken, want wat is een stop-motion nou eigenlijk en hoe maak je deze?

Dit project is onderdeel van het creatief partnerschap Cultuureducatie met Kwaliteit tussen FOTODOK en Daltonschool Apollo 11.

# vimeo.com/128116597 Uploaded 119 Views 0 Comments

FOTODOK & Apollo 11 Cultuureducatie met Kwaliteit

FOTODOK

Samen met partnerschool Apollo 11 werkt FOTODOK in de periode 2013-2016 aan een doorgaande leerlijn cultuureducatie binnen de regeling Cultuureducatie met kwaliteit. Op dit kanaal zie je een impressie van de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen.…


+ More

Samen met partnerschool Apollo 11 werkt FOTODOK in de periode 2013-2016 aan een doorgaande leerlijn cultuureducatie binnen de regeling Cultuureducatie met kwaliteit. Op dit kanaal zie je een impressie van de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen. Naast verschillende creatieve projecten per jaar, is er doorlopend een multimedia maandag waarbij we leerlingen een techniek aanleren. In schooljaar 2014-15 is dat de Stop Motion techniek.

De regeling Cultuureducatie met Kwaliteit wordt gefinancierd door het Fonds Cultuurparticipatie en Gemeente Utrecht.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.