1. Σαν επιχείριση, αλλά και σαν ιδιώτες, επικροτούμε και συμβάλλουμε σ'οτιδήποτε προωθεί πολιτισμό και τέχνη και ειδικά στον Δήμο Λαυρεωτικής. Έτσι με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση του διευθύνοντα του "Θορικού" για την κάλυψη αυτής της εκδήλωσης στο στάδιο της Κερατέας. Η αγάπη μας για την Ελληνική Μουσική Σκηνή και Τέχνη και η ευθύνη μας στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν από το πολιτιστικό του Δήμου Λαλυρεωτικής για την κάλυψη ενός τέτοιου γεγονότος έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

  # vimeo.com/47817236 Uploaded 54 Plays 0 Comments
 2. Σαν επιχείριση, αλλά και σαν ιδιώτες, επικροτούμε και συμβάλλουμε σ'οτιδήποτε προωθεί πολιτισμό και τέχνη και ειδικά στον Δήμο Λαυρεωτικής. Έτσι με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση του διευθύνοντα του "Θορικού" για την κάλυψη αυτής της εκδήλωσης στο στάδιο της Κερατέας. Η αγάπη μας για την Ελληνική Μουσική Σκηνή και Τέχνη και η ευθύνη μας στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν από το πολιτιστικό του Δήμου Λαλυρεωτικής για την κάλυψη ενός τέτοιου γεγονότος έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

  # vimeo.com/47814043 Uploaded 40 Plays 0 Comments
 3. Σαν επιχείριση, αλλά και σαν ιδιώτες, επικροτούμε και συμβάλλουμε σ'οτιδήποτε προωθεί πολιτισμό και τέχνη και ειδικά στον Δήμο Λαυρεωτικής. Έτσι με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση του διευθύνοντα του "Θορικού" για την κάλυψη αυτής της εκδήλωσης στο στάδιο της Κερατέας. Η αγάπη μας για την Ελληνική Μουσική Σκηνή και Τέχνη και η ευθύνη μας στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν από το πολιτιστικό του Δήμου Λαλυρεωτικής για την κάλυψη ενός τέτοιου γεγονότος έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

  # vimeo.com/47827225 Uploaded 22 Plays 0 Comments
 4. Σαν επιχείριση, αλλά και σαν ιδιώτες, επικροτούμε και συμβάλλουμε σ'οτιδήποτε προωθεί πολιτισμό και τέχνη και ειδικά στον Δήμο Λαυρεωτικής. Έτσι με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση του διευθύνοντα του "Θορικού" για την κάλυψη αυτής της εκδήλωσης στο στάδιο της Κερατέας. Η αγάπη μας για την Ελληνική Μουσική Σκηνή και Τέχνη και η ευθύνη μας στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν από το πολιτιστικό του Δήμου Λαλυρεωτικής για την κάλυψη ενός τέτοιου γεγονότος έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

  # vimeo.com/47827077 Uploaded 15 Plays 0 Comments
 5. Σαν επιχείριση, αλλά και σαν ιδιώτες, επικροτούμε και συμβάλλουμε σ'οτιδήποτε προωθεί πολιτισμό και τέχνη και ειδικά στον Δήμο Λαυρεωτικής. Έτσι με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση του διευθύνοντα του "Θορικού" για την κάλυψη αυτής της εκδήλωσης στο στάδιο της Κερατέας. Η αγάπη μας για την Ελληνική Μουσική Σκηνή και Τέχνη και η ευθύνη μας στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν από το πολιτιστικό του Δήμου Λαλυρεωτικής για την κάλυψη ενός τέτοιου γεγονότος έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

  # vimeo.com/47826085 Uploaded 25 Plays 0 Comments

FOTO+VIDEO GIOVANNI

Giovanni Cinematography

Φωτογραφείο
Υπηρεσίες Video & Φωτογραφίας
Μ. Μητροπούλου 22, 19500 Λαύριο

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.