De juridische problemen van Fred Bok

 1. Wanneer haal je je recht? Best wel heel erg vaak. We zijn namelijk een assertief volkje. In alledaagse situaties komen we dan ook vaak genoeg voor onszelf op: in het verkeer als iemand geen voorrang verleent, op het terras als de rekening niet klopt, in de rij bij de kassa als iemand voordringt. Maar toch is er voor ons allemaal een punt waarop we afhaken. Het punt waarop het te ingewikkeld wordt. Of waarop we niet meer direct overzien of we wel of niet in ons recht staan en hoe we dat moeten aanvliegen. Dan wordt het te groot, te vaag, te onzeker. Dan is er BrandMR. Brandmeester geeft je duidelijkheid, zekerheid en helpt je direct op weg, of haalt je direct van die weg af als die nergens heen leidt. In vier heldere stappen tegen een vaste prijs per stap. Bijvoorbeeld bij problemen rond een vergunning voor een verbouwing of een huurgeschil.

  Regel recht met Brandmeester

  # vimeo.com/390472881 Uploaded 90 Views 0 Comments
 2. Wanneer haal je je recht? Best wel heel erg vaak. We zijn namelijk een assertief volkje. In alledaagse situaties komen we dan ook vaak genoeg voor onszelf op: in het verkeer als iemand geen voorrang verleent, op het terras als de rekening niet klopt, in de rij bij de kassa als iemand voordringt. Maar toch is er voor ons allemaal een punt waarop we afhaken. Het punt waarop het te ingewikkeld wordt. Of waarop we niet meer direct overzien of we wel of niet in ons recht staan en hoe we dat moeten aanvliegen. Dan wordt het te groot, te vaag, te onzeker. Dan is er BrandMR. Brandmeester geeft je duidelijkheid, zekerheid en helpt je direct op weg, of haalt je direct van die weg af als die nergens heen leidt. In vier heldere stappen tegen een vaste prijs per stap. Bijvoorbeeld bij letselschade.

  Regel recht met Brandmeester

  # vimeo.com/390472422 Uploaded 57 Views 0 Comments
 3. Wanneer haal je je recht? Best wel heel erg vaak. We zijn namelijk een assertief volkje. In alledaagse situaties komen we dan ook vaak genoeg voor onszelf op: in het verkeer als iemand geen voorrang verleent, op het terras als de rekening niet klopt, in de rij bij de kassa als iemand voordringt. Maar toch is er voor ons allemaal een punt waarop we afhaken. Het punt waarop het te ingewikkeld wordt. Of waarop we niet meer direct overzien of we wel of niet in ons recht staan en hoe we dat moeten aanvliegen. Dan wordt het te groot, te vaag, te onzeker. Dan is er BrandMR. Brandmeester geeft je duidelijkheid, zekerheid en helpt je direct op weg, of haalt je direct van die weg af als die nergens heen leidt. In vier heldere stappen tegen een vaste prijs per stap. Bijvoorbeeld bij een aankoop

  Regel recht met Brandmeester

  # vimeo.com/390471640 Uploaded 88 Views 0 Comments
 4. Wanneer haal je je recht? Best wel heel erg vaak. We zijn namelijk een assertief volkje. In alledaagse situaties komen we dan ook vaak genoeg voor onszelf op: in het verkeer als iemand geen voorrang verleent, op het terras als de rekening niet klopt, in de rij bij de kassa als iemand voordringt. Maar toch is er voor ons allemaal een punt waarop we afhaken. Het punt waarop het te ingewikkeld wordt. Of waarop we niet meer direct overzien of we wel of niet in ons recht staan en hoe we dat moeten aanvliegen. Dan wordt het te groot, te vaag, te onzeker. Dan is er BrandMR. Brandmeester geeft je duidelijkheid, zekerheid en helpt je direct op weg, of haalt je direct van die weg af als die nergens heen leidt. In vier heldere stappen tegen een vaste prijs per stap. Bijvoorbeeld bij ontslag.

  Regel recht met Brandmeester

  # vimeo.com/385645379 Uploaded 55 Views 0 Comments
 5. Wanneer haal je je recht? Best wel heel erg vaak. We zijn namelijk een assertief volkje. In alledaagse situaties komen we dan ook vaak genoeg voor onszelf op: in het verkeer als iemand geen voorrang verleent, op het terras als de rekening niet klopt, in de rij bij de kassa als iemand voordringt. Maar toch is er voor ons allemaal een punt waarop we afhaken. Het punt waarop het te ingewikkeld wordt. Of waarop we niet meer direct overzien of we wel of niet in ons recht staan en hoe we dat moeten aanvliegen. Dan wordt het te groot, te vaag, te onzeker. Dan is er BrandMR. Brandmeester geeft je duidelijkheid, zekerheid en helpt je direct op weg, of haalt je direct van die weg af als die nergens heen leidt. In vier heldere stappen tegen een vaste prijs per stap. Bijvoorbeeld bij ontslag.

  Regel recht met Brandmeester

  # vimeo.com/383516142 Uploaded 274 Views 0 Comments

De juridische problemen van Fred Bok

BrandMR PRO

Wanneer haal je je recht? Best wel heel erg vaak. We zijn namelijk een assertief volkje. Maar toch is er voor ons allemaal een punt waarop het te ingewikkeld wordt. Dan wordt het te groot, te vaag, te onzeker. Ook voor de sympathieke Fred Bok (linkedin.com/in/fredbok/).…


+ More

Wanneer haal je je recht? Best wel heel erg vaak. We zijn namelijk een assertief volkje. Maar toch is er voor ons allemaal een punt waarop het te ingewikkeld wordt. Dan wordt het te groot, te vaag, te onzeker. Ook voor de sympathieke Fred Bok (linkedin.com/in/fredbok/). Dan is er gelukkig BrandMR. Juridische hulp in vier heldere stappen tegen een vaste prijs per stap.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.