NO - norsk (Norwegian)

 1. En britisk familie finner gleden av å gi, etter som deres leketøysbutikk vokser.

  # vimeo.com/200357151 Uploaded
 2. Pete Ochs ville være så suksessfull som mulig så han kunne gi 10% til Gud. Ochs familien hadde store planer for de resterende 90%, inntil Gud tok tak i hjertet hans. De deler penger – og mer – med lokale innsatte, og beviser at generøsitet kan forandre liv og vår verden.

  # vimeo.com/200360380 Uploaded
 3. Som en fødselslege, visste dr. Renee Lockey at hun var velsignet til å kunne tjene Gud i en karriere som gav henne muligheten til å oppleve livet helt fra begynnelsen. På tross av denne gaven, følte Renee at det manglet noe i hjertet. Mens hun strever med å finne tilfredsstillelse, begynner hun å høre mer nøye etter når Gud snakker til henne på nye måter. Hun svarte når Han kalte henne til å endre sin verden, å leve på kun en fjerdedel av hennes inntekt fordi, som hun senere forstod, den aldri var hennes i det hele tatt.

  # vimeo.com/200360565 Uploaded
 4. Pastor Tim Keller diskuterer det apostelen Paulus sa til Efesernes eldre ved å sitere Jesu ord, «Det er mer velsignet å gi enn å ta imot» (Apg 20:35). Med humor og visdom, vil Kellers ord avdekke noen overraskende sannheter som vil treffe folk.

  # vimeo.com/200360805 Uploaded
 5. Kalt til å tjene Gud fra et kjøkkenhjørne, hvor ingen uten Gud ser deres generøsitet, kvinnene i Mizoram, i nordøstre India, har skapt en kultur med generasjoners gavmildhet.

  # vimeo.com/200358444 Uploaded

NO - norsk (Norwegian)

Generosity Path PRO

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.