RO - Română (Romanian)

 1. De ce să participi la o întâlnire a generozității

  Viața este o călătorie care nu este menită a fi făcută de unul singur. Întâlnirile noastre de generozitate reflectă bine această călătorie comună. Găsim un cadru confortabil și explorăm Cuvântul lui Dumnezeu, privim poveștile altor oameni generoși care ne inspiră, ne bucurăm să luăm masa împreună, și ne rugăm ca Duhul Domnului să ne arate cum să folosim banii pe care Domnul ni i-a încredințat.
  O conversație cu prieteni noi
  Nu lecturăm, ci conversăm. Nu completăm foi sau planuri financiare; lucrăm să dișcernem voia Domnului. Ne străduim să înțelegem și să oferim sprijin la timpul potrivit. Ascultăm mult în timp ce învățăm să gândim credincios și biblic.
  Un mediu sigur
  Mulți oameni care doresc să vorbească despre bani de fapt caută altceva: banii tăi.
  Unde este locul în care oamenii pot discuta fără frică despre cum banii îți pot modela inima? Întîlnirile noastre au loc într-un cadru de încredere. Noi suntem deja sponsorizați de un grup de creștini generoși. Nu vă vom cere niciodată bani. Pur și simplu vrem să împărtășim bucuria ce o experimentăm dăruind, cu speranța că și voi o veți gusta.

  # vimeo.com/231417446 Uploaded
 2. Chemate să-L slujească pe Dumnezeu dintr-un colț al bucătăriei, unde nimeni decât Domnul le vede generozitatea, femeile din Mizoram, în India de nord est, au creat o cultură a generozității care străbate generațiile.

  # vimeo.com/225098109 Uploaded
 3. În 2001 Uganda de Vest era în război. Un oraș condus de Hannington Bahemuka a ales să se focalizeze doar pe ceea ce aveau și să se încreadă în Dumnezeu să rezidească orașul distrus de război prin propria lor generozitate.

  # vimeo.com/225096022 Uploaded
 4. Pastorul Tim Keller ia în discuție adresarea apostolului Pavel către bătrânii din Efes referitor la cuvintele Domnului Isus, ,, este mai ferice să dai decât să primești,, (Fapte 20:35).
  Cu umor și multă înțelepciune, cuvintele lui Keller scot la iveală niște adevăruri surprinzătoare…….

  # vimeo.com/229289627 Uploaded
 5. O familie britanică găsește bucuria de a dărui în timp ce magazinul lor de jucării se extinde.

  # vimeo.com/225096621 Uploaded

RO - Română (Romanian)

Generosity Path PRO

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.