Ida de Jager had sinds 1988 een ernstige bekkeninstabiliteit. Ze had, doordat er bij een operatie schroeven in haar zenuwbanen terecht waren gekomen, ook posttraumatische dystrofie. Door alle ellende kreeg ze ook hartklachten. En tot slot werd ze in 2005 na een beroerte ook nog eens eenzijdig verlamd. Toen ze hoorde van de genezing van Janneke Vlot besloot ze om naar de genezingsdienst te gaan. Tijdens die avond genas God haar in één seconde en ze stond op uit haar rolstoel. Ze was volkomen gezond.

Uploaded 189 Plays 0 Comments

Levensstroom Getuigenissen

PowerCity

Wonderen gebeuren nog steeds. In onze genezingsdiensten zien wij altijd dat Jezus Christus ook vandaag de dag nog vele wonderen doet. Op onze site kunt u de getuigenissen lezen en de video opnames zien. U kunt de wonderen lezen waarvan onlangs de getuigenissen…


+ More

Wonderen gebeuren nog steeds. In onze genezingsdiensten zien wij altijd dat Jezus Christus ook vandaag de dag nog vele wonderen doet. Op onze site kunt u de getuigenissen lezen en de video opnames zien. U kunt de wonderen lezen waarvan onlangs de getuigenissen in ons Magazine Levensstroom verschenen. In het archief vind u een uitgebreid overzicht van vele getuigenissen van wonderen die Jezus Christus vandaag de dag nog steeds doet.

Ook u kunt richting Jezus gaan om zijn grote kracht voor een wonder te ontvangen.

Elke maand weer komen er getuigenissen binnen van wonderbaarlijke genezingen. Vele verhalen over hoe Jezus mensen in de diensten aanraakte en hun in één moment genas. Op onze site kunt u vele getuigenissen lezen. In het archief vind u een overzicht van vele getuigenissen over wonderen van genezing.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.