De diagnose van de doktoren was: Mevrouw Vlot, u heeft posttraumatische dystrofie. Deze ziekte veroorzaakte enorme pijnen bij haar. Bij de geringste beweging was de pijn al ondraaglijk. Zelfs een zuchtje wind dat langs haar been streek als er een deur openstond, was al een kwelling. De conclusie van de artsen was: De fysieke schade is niet meer te herstellen en er is geen kans op genezing. Maar Janneke Vlot kwam op 4 maart 2007 in de genezingsdienst en werd wonderbaarlijk door Jezus genezen.

Uploaded 1,953 Plays 0 Comments

Levensstroom Getuigenissen

PowerCity

Wonderen gebeuren nog steeds. In onze genezingsdiensten zien wij altijd dat Jezus Christus ook vandaag de dag nog vele wonderen doet. Op onze site kunt u de getuigenissen lezen en de video opnames zien. U kunt de wonderen lezen waarvan onlangs de getuigenissen…


+ More

Wonderen gebeuren nog steeds. In onze genezingsdiensten zien wij altijd dat Jezus Christus ook vandaag de dag nog vele wonderen doet. Op onze site kunt u de getuigenissen lezen en de video opnames zien. U kunt de wonderen lezen waarvan onlangs de getuigenissen in ons Magazine Levensstroom verschenen. In het archief vind u een uitgebreid overzicht van vele getuigenissen van wonderen die Jezus Christus vandaag de dag nog steeds doet.

Ook u kunt richting Jezus gaan om zijn grote kracht voor een wonder te ontvangen.

Elke maand weer komen er getuigenissen binnen van wonderbaarlijke genezingen. Vele verhalen over hoe Jezus mensen in de diensten aanraakte en hun in één moment genas. Op onze site kunt u vele getuigenissen lezen. In het archief vind u een overzicht van vele getuigenissen over wonderen van genezing.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.