Kijk en luister naar Jet! Ze vertelt over haar creatieve schrijfproces, hoe ze aan de slag is gegaan met haar idee van papegaai Kay en ze draagt voor uit haar eigen werk. Jet deed in het voorjaar van 2015 mee aan de 'Sprookjes met pootjes'-wereld mee van Waanzinnige Werelden, op de Brede school Staatsliedenbuurt (Utrecht).

# vimeo.com/135586244 Uploaded

Ga mee met Gloeidraadjes en voel de magie van fantasie!

Gloeidraadjes

Fantasie geeft je dagelijks plezier. Het zorgt voor creatieve kriebels en brengt je in contact met jouw hart. Fantasie is een bron van verbeelding en verwondering. Vul jouw bron met verhalen, van schitterende sprookjes en grootse avonturen tot waardevolle…


+ More

Fantasie geeft je dagelijks plezier. Het zorgt voor creatieve kriebels en brengt je in contact met jouw hart. Fantasie is een bron van verbeelding en verwondering. Vul jouw bron met verhalen, van schitterende sprookjes en grootse avonturen tot waardevolle herinneringen en jouw levensverhaal. En je zult merken dat je (weer) ontdekt wat je mooi vind, waar je intens van kan genieten en zelfs waar verborgen passies liggen.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.