Green Surfer Award 2013

 1. Julian Yoshi van Vliet is vermoedelijk Nederlands bekendste ding repair guy met zijn bedrijfje Ding Doctor op FAST in Scheveningen. Nog niet zo lang geleden is Julian ook begonnen met shapen onder de naam JY boards.

  Julian studeerde duurzaam ontwerpen en is er van overtuigd dat surfboards nog steeds veel duurzamer gemaakt kunnen worden. Julian gebruikt voor zijn JY boards enkel gerecyclede en duurzame grondstoffen. Ook zijn shapes - die hij pre-shaped met een home-built shaping machine - zijn gericht op het gebruik van minder materiaal. Zijn Carver is nu al een legendarische shape.

  # vimeo.com/70289279 Uploaded 830 Plays 0 Comments
 2. Hans van den Broek is een bekende naam in de surfscene. Jarenlang heeft hij zich ingezet als bestuurder van de Holland Surfing Association en de surfsport in Nederland naar een hoger niveau geholpen.

  Hans is ook eigenaar van Surfles.nl, de kleinste surfschool op Scheveningse strand. Klein maar fijn, want Hans voorziet in zijn eigen energie, met dank aan de wind en de zon. De surfkwaliteiten van Hans zijn ook niet bepaald klein te noemen, met een aantal Nederlandse longboard titels in zijn zak en onlangs nog gekroond tot winaar van 'Op de neus'. Ook Hans is al jaren Surfrider supporter en bedenker van de Clean Up Kids, waarschijnlijk de leukste clean up van Nederland :)

  # vimeo.com/70291789 Uploaded 916 Plays 3 Comments
 3. Chris Way is van oorsprong Australisch. Surfen zat dus al in zijn bloed! Sinds zijn komst naar Nederland is Chris op talloze manieren verbonden met de surfsport, niet in in de minste plaats als winnaar van enkele nationale wedstrijden.

  Chris deelt zijn liefde voor de zee met iedereen van beginners tot gevorderden met zijn bedrijf Ozlines. Ozlines is van een kleine surfshop uitgegroeid tot een van de beste surfscholen van Nederland, met persoonlijke coaching en surf clinics in o.a. Bretagne. Chris was al voor de oprichting van Surfrider Foundation actief bij het organiseren van clean ups op Wijk aan Zee en Texel. Zijn nieuwste plan is om de meest duurzame surfschool te bouwen. Keep it up Chris!

  # vimeo.com/70289952 Uploaded 740 Plays 0 Comments

Green Surfer Award 2013

Surfrider Foundation Holland

Sommige surfers zijn beter dan anders .. En dat mag soms best eens gezegd!
Surfrider Foundation Holland reikt daarom dit jaar voor het eerst de Green Surfer Award uit aan de surfer die net iets meer doet ..

Tijdens het Reef Midsummer Night event…


+ More

Sommige surfers zijn beter dan anders .. En dat mag soms best eens gezegd!
Surfrider Foundation Holland reikt daarom dit jaar voor het eerst de Green Surfer Award uit aan de surfer die net iets meer doet ..

Tijdens het Reef Midsummer Night event op 27 juli bij Aloha in Wijk aan Zee reikt Surfrider Foundation Holland deze award uit. Support je favoriete kandidaat door de video te delen of te liken! En geef je comments waarom jij denkt dat Hans, Julian of Chris dit jaar de Green Surfer Award moet winnen.

Mahalo en Help Us Keep the Ocean Clean!
Surfrider Foundation Holland

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.