GW TV

 1. In deze extra lange aflevering nemen wij een kijkje bij het jaarlijkse E-Kamp. Nu kunt u eindelijk zien wat er allemaal op de zaterdagmiddag gebeurt. Gauw kijken dus!

  * Tijdens de penaltybokaal werd de moegestreden doelverdediger Jim uit de E10 na zo'n 40 penalties verlost door Pacha uit de E3. De audio-input die dit duidelijk moet maken is op mysterieuze wijze verdwenen.. Dus bij deze!

  # vimeo.com/12568331 Uploaded 526 Plays 0 Comments
 2. In aflevering 2 ziet u hoe er op de donderdagavond getraind wordt door de Zondagselectie. Hoewel het Tweede komend weekeinde vrij is moet het Eerste zich voorbereiden op de belangrijke uitwedstrijd tegen concurrent Hoekpolder. Na afloop nemen we een kijkje in de keuken bij Maid Skopljak en Sander Matla en horen we wat de verwachtingen zijn voor aankomende zondag..

  # vimeo.com/11082183 Uploaded 181 Plays 0 Comments
 3. In de eerste aflevering van GW TV ziet u hoe de heren van Zondag 1 op donderdag 18 maart aantreden tegen hekkensluiter Real Zoetermeer. Het veld ligt er slecht bij en de verlichting is ook niet al te denderend. Kijk zelf om te zien hoe het er aan toe gaat in het vlaggenschip van Graaf Willem en hoe de mannen van Boudewijn de Geer het er van af brengen in deze doordeweekse competitiewedstrijd!

  # vimeo.com/10483768 Uploaded 426 Plays 0 Comments

GW TV

Rogier van der Wolk

GW TV gaat over de ins and outs van Graaf Willem en is een initiatief van selectie-speler Rogier van der Wolk. Al enige tijd wilde hij een bijdrage leveren aan deze mooie groengele club. Toen hij voor lange tijd aan de kant moest zitten vanwege een blessure…


+ More

GW TV gaat over de ins and outs van Graaf Willem en is een initiatief van selectie-speler Rogier van der Wolk. Al enige tijd wilde hij een bijdrage leveren aan deze mooie groengele club. Toen hij voor lange tijd aan de kant moest zitten vanwege een blessure besloot hij halverwege maart 2010 dat op deze innovatieve wijze te doen. Hiermee hoopt hij ook mensen buiten de club te bereiken voor goede PR.

RKSV Graaf Willem II VAC is een Haagse voetbalvereniging die speelt op de Roggewoning te Wassenaar. De huidige - volledige - naam is het resultaat van een fusie in de late jaren twintig tussen Graaf Willem II en VAC (voetbalvereniging Aloysius College). De oprichtingsdatum van Graaf Willem II wordt aangehouden als officiele oprichtingsdatum van de huidige voetbalvereniging: 10 maart 1912. De vereniging wordt, met haar groeiende jeugd, gezien als een 'sleeping giant'. De jeugd selectieteams teams doen het goed in de A Categorie terwijl het eerste elftal van GW eindelijk weer kans maakt zijn rentree te maken in de Derde Klasse van district West II!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.