No videos have been added to this channel

Handtherapie oefenmaterialen

MediPreventie Plus

Handtherapie betreft het oefenen met hand oefenmaterialen voor revalidatie, fitness, ergotherapie en fysiotherapie. Het trainen en oefenen met hand oefenmaterialen draagt bij aan het behoud van beweeglijkheid en kracht van vingers, handen, polsen en armen.…


+ More

Handtherapie betreft het oefenen met hand oefenmaterialen voor revalidatie, fitness, ergotherapie en fysiotherapie. Het trainen en oefenen met hand oefenmaterialen draagt bij aan het behoud van beweeglijkheid en kracht van vingers, handen, polsen en armen. Hand oefenmateriaal is ook uitermate geschikt om te gebruiken bij reumatische klachten, reuma, handletsel en revalidatie.

Voor meer informatie over handtherapie oefenmaterialen: medipreventiecentrum.nl/oefenmaterialen/handtherapie-hand-therapie-oefenmateriaal-handtraining-oefenmaterialen-handoefeningen-revalidatie-beweeglijkheid-ergotherapie-fysiotherapie-handletsel-klachten-hand-pols-arm-vingers-spierversterking-fysio.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.