Heineken Hungária

 1. Uploaded 94 Plays 0 Comments
 2. Szeretnéd megtudni hogy készül a profit és milyen eszközökkel tudjuk elérni idei profitcélunkat? Hangolódj az Így készül a profit tréningekre a videóval.

  Uploaded 15 Plays 0 Comments
 3. Uploaded 53 Plays 0 Comments
 4. Jelentkezzetek!

  Uploaded 60 Plays 0 Comments
 5. Nyitottak vagyunk a fejlődésre! Dolgozói elégedettség felmérés szeptember 4-22. Töltsd ki te is! Nyílj ki, számít a véleményed!

  Uploaded 181 Plays 0 Comments

Heineken Hungária

HEINEKEN Hungária

A Soproni Sörgyár 1895-ben kezdte meg tevékenységét, mintegy két évtizeddel azután, hogy későbbi anyavállalata a Heineken Amszterdamban, 1873-ban megalakult. A mára a világ harmadik legnagyobb sörgyártójává nőtt cég Magyarországon HEINEKEN Hungária Sörgyárak…


+ More

A Soproni Sörgyár 1895-ben kezdte meg tevékenységét, mintegy két évtizeddel azután, hogy későbbi anyavállalata a Heineken Amszterdamban, 1873-ban megalakult. A mára a világ harmadik legnagyobb sörgyártójává nőtt cég Magyarországon HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. néven működik 2004 óta, amely a hazai sörpiac egyik meghatározó szereplője. A cég két sörgyárában, Sopronban és Martfűn gyártják, többek között, hazánk legkedveltebb sörét, a Sopronit, de itt készül Európa vezető sörmárkája, a világ legnemzetközibb söre a Heineken, valamint a Gösser és az Aranyfácán is, a cég portfóliójába tartozik továbbá az egyik legnépszerűbb hazai cider, a Strongbow.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.