Onderwijs

 1. Een spetterende promofilm om het studiejaar 2012/2013 van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) te openen.

  Hierbij maakten we gebruik van bestaand beeldmateriaal dat we zelf al voor andere opdrachten van de HAN hebben geschoten en ontwikkelden sprankelende animaties om met deze beelden te combineren. Doe je ogen dicht en bedenk dat je in een grote zaal zit met allemaal studenten en dat deze film aan je getoond wordt op een groot scherm. Dan heb je toch meteen zin om met studeren te starten?

  Naast deze film ontwikkelden we nog een film voor het afscheid van Ron Bormans, voorzitter van het College van Bestuur van de HAN waarin collega's iets vertelden over wat ze over hem wisten. Een beetje slapstick-achtig. Twee leuke klussen.

  # vimeo.com/59146435 Uploaded 169 Plays 0 Comments
 2. Voor internationale promotie van de HAN ontwikkelden we deze film. Dit keer niet primair voor studenten maar om onder andere bedrijven, decanen, instellingen en politiek in binnen- en buitenland te informeren over wie de HAN is.

  # vimeo.com/39757377 Uploaded 264 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/36074545 Uploaded 61 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/27810793 Uploaded 90 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/25497612 Uploaded 89 Plays 0 Comments

Onderwijs

Fourcorners PRO

Een mooi overzicht van de films die Four Corners film- en videoproducties voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft ontwikkeld. Verschillende opdrachten, wisselende doelstellingen en met totaal andere uitkomsten zonder de overall huisstijl uit het…


+ More

Een mooi overzicht van de films die Four Corners film- en videoproducties voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft ontwikkeld. Verschillende opdrachten, wisselende doelstellingen en met totaal andere uitkomsten zonder de overall huisstijl uit het oog te verliezen.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.