IGRAM SVOJU IGRU

Prva epizoda prikazuje Podgoričanina, Krivokapić Aleksu, državnog prvaka i najboljeg tenisera kategorije do 10 godina. Epizoda u trajanju od 26 minuta prati jedan "običan" dan mladog sportiste, njegove obaveze od ranog jutra pa sve do večeri, usklađivanje treninga i škole, odnos sa roditeljima, učiteljicom i trenerom kao osnovnim činiocima razvoja njegovog sportskog talenta. Kroz nekoliko neobičnih i neposrednih rubrika, jasno opisuje navike i obaveze ovog mladog čovjeka. Roditelji, trener, učiteljica, najbolji prijatelj govore iz svog ugla o Aleksi, njegovom karakteru, vještinama, istrajnosti, obavezama, preprekama...

# vimeo.com/77970813 Uploaded 503 Plays 0 Comments

IGRAM SVOJU IGRU

15takes production Plus

Serijal namijenjen našoj najmlađoj populaciji koncipiran je da popularizuje i propagira zdrav način života kroz sport i pravilnu ishranu. Epizode namijenjene djeci koja se bave sportom, nebitno na kom nivou uspjeha, prikazaće krucijalne prednosti koje…


+ More

Serijal namijenjen našoj najmlađoj populaciji koncipiran je da popularizuje i propagira zdrav način života kroz sport i pravilnu ishranu. Epizode namijenjene djeci koja se bave sportom, nebitno na kom nivou uspjeha, prikazaće krucijalne prednosti koje pružaju sport i pravilna ishrana. Mišljenja smo da u Crnoj Gori ima mnogo talentovane djece koja nemaju adekvatne uslove za razvoj njihovog talenta. Serijal bi bio skroman inicijator da se trenutna situacija podigne na bar za jednu stepenicu veći nivo. Želimo da skrenemo pažnju na potencijal koji pripada samo nama, koji je neosporan, potencijal koji zaslužuje mnogo više.
Medijski prostor odavno je upražnjen kvalitetnim dječjim programom. Serijal koji planiramo je prije svega obrazovnog karaktera. Još od nezaboravnih emisija dječjeg pjesnika i urednika emisije “MALI-VELIKI" , Dragana Radulovića nije učinjen napor da dječji program dobije zaslužen prostor, kvalitet i kontinuitet.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.