I livets strömfåra

Biskop Per påminner om anmälan till medarbetardagen. Vi hör samtidigt en instrumental version av Ett litet hopp, med musik av Simon Ljungman.
Du som arbetar i Svenska kyrkan, är volontärmedarbetare eller förtroendevald kan läsa mer om dagens program och anmäla dig här: https://internwww.svenskakyrkan.se/goteborgsstift/medarbetardag-26-april-2014

# vimeo.com/89870329 Uploaded 327 Plays 0 Comments

I livets strömfåra

Göteborgs stift

Snart är det vår, ljuset har återvänt, och då har vi firat att Kristus är uppstånden i påskens glädje. Just när påsken är över samlas vi till medarbetardagen med temat ”I livets strömfåra”. Biskop Per välkomnar alla ideella, anställda och förtroendevalda…


+ More

Snart är det vår, ljuset har återvänt, och då har vi firat att Kristus är uppstånden i påskens glädje. Just när påsken är över samlas vi till medarbetardagen med temat ”I livets strömfåra”. Biskop Per välkomnar alla ideella, anställda och förtroendevalda medarbetare.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.