INDIKATOR™ 2015

 1. Hør de bedste highligts fra CfLs KLUBHUSMØDE™ om Strategisk beredskab og rammesætning.

  Læs mere om Strategisk beredskab og rammesætning her: cfl.dk/viden/strategisk-beredskab-og-rammesaetning

  # vimeo.com/145040036 Uploaded 8 Plays 0 Comments
 2. 6. oktober 2015 holder CfL KLUBHUSMØDE™ - Master Class om Kundeindsigt og serviceinnovation.
  Vi åbner dørene for over 150 ledere og HR-ansvarlige til vores kommende KLUBHUSMØDE™.

  Her vil vi byde velkommen til bl.a. Lektor Jørn Kjølseth Møller fra Roskilde Universitet, som vil fortælle om nyeste forskning, og Innovation Manager Signe Adamsen fra ISS World Services A/S, som kommer og fortæller om, hvordan de arbejder med kundeindsigt og serviceinnonvation. Vores dugfriske INDIKATOR™ vil chefrådgiver Ejner Jacobsen løfte sløret for undervejs.

  På CfLs Master Class om Kundeindsigt og serviceinnovation sætter vi fokus på, om vi som ledere er i stand til at skabe den plads i organisationen for innovation og udvikling, som kundefokus kalder på. Giver vi kunderne en helhedsoplevelse af mødet med os, som er så stærkt, at vi skaber kundeloyalitet? Evner vi som ledere at forstå og forankre kundeønsker i egen organisation?

  Læs mere i vores håndbog, som løbende vil blive opdateret med resultaterne fra CfLs INDIKATOR™ - Kundeindsigt og serviceinnovation. cfl.dk/viden/kundeindsigt-og-serviceinnovation

  # vimeo.com/140977539 Uploaded 39 Plays 0 Comments
 3. Highlights om fra INDIKATOR™ om Handlekraft via Purpose. Hør samtidig HR ansvarlig Nina Birkelund Olsen fra Citelum Denmark fortælle om hendes erfaringer med KLUBHUSMØDE™ og INDIKATOR™.

  # vimeo.com/138946931 Uploaded 3 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/138834627 Uploaded 2 Plays 0 Comments
 5. Få highligths om mobilisering af forandring på kun fire minutter.

  Her fortæller adm. direktør Janne Albertsen fra Pharmakon A/S om organisationens forandringsrejse til at blive ”Danmarks sundeste arbejdsplads" og ekstern lektor Christoph Burmester fra CBS og Københavns Universitet om behavioral design.

  Vært ved mødet var virksomhedsrådgiver Anja Neiiendam fra CfL, som bl.a. sørgede for at præsentere CfLs INDIKATOR™ om mobilisering af forandring.

  # vimeo.com/127995870 Uploaded 66 Plays 0 Comments

INDIKATOR™ 2015

CfL PRO

Se highlights og resultater fra vores INDIKATOR™, som vi diskuterer med ledere og HR professionelle på vores KLUBHUSMØDE™, Topledermiddage, i vores netværk og med medierne. På baggrund af denne omfattende dialog med danske ledere, finder vi virksomheder,…


+ More

Se highlights og resultater fra vores INDIKATOR™, som vi diskuterer med ledere og HR professionelle på vores KLUBHUSMØDE™, Topledermiddage, i vores netværk og med medierne. På baggrund af denne omfattende dialog med danske ledere, finder vi virksomheder, som har erfaringer med de aktuelle temaer, og beskriver dem i en række case artikler. Og sidst men ikke mindst udarbejder vi nogle løsninger og råd, som danske ledere kan tænke over og arbejde med.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.