Stip op de Horizon, Interprovinciaal overleg

 1. # vimeo.com/76283683 Uploaded 67 Plays 0 Comments
 2. De rollen en opgaven van provincies in Nederland zullen de komende jaren veel veranderen. Om daarop voorbereid te zijn hebben de gezamenlijke provincies in opdracht van Max van de Berg (CdK Groningen) het initiatief genomen voor het project Stip aan de Horizon. In dit project worden de verschillende toekomst scenario's, met zowel uitdagingen en oplossingen, in kaart gebracht. Deze video is een korte impressie van de vijfde bijeenkomst die op 23 mei 2013 plaatsvond in Middelburg. De resultaten van het project zullen op het IPO congres in het najaar van gepresenteerd worden.

  # vimeo.com/67283134 Uploaded 46 Plays 0 Comments
 3. De rollen en opgaven van provincies in Nederland zullen de komende jaren veel veranderen. Om daarop voorbereid te zijn hebben de gezamenlijke provincies in opdracht van Max van de Berg (CdK Groningen) het initiatief genomen voor het project Stip aan de Horizon. In dit project worden de verschillende toekomst scenario's, met zowel uitdagingen en oplossingen, in kaart gebracht. Deze video is een korte impressie van de tweede bijeenkomst die op 8 mei 2013 plaatsvond in Arnhem. De resultaten van het project zullen op het IPO congres in het najaar van gepresenteerd worden.

  # vimeo.com/66595180 Uploaded 58 Plays 0 Comments
 4. De rollen en opgaven van provincies in Nederland zullen de komende jaren veel veranderen. Om daarop voorbereid te zijn hebben de gezamenlijke provincies in opdracht van Max van de Berg (CdK Groningen) het initiatief genomen voor het project Stip aan de Horizon. In dit project worden de verschillende toekomst scenario's, met zowel uitdagingen en oplossingen, in kaart gebracht. Deze video is een korte impressie van de vierde bijeenkomst die op 15 mei 2013 plaatsvond in Haarlem. De resultaten van het project zullen op het IPO congres in het najaar van gepresenteerd worden.

  # vimeo.com/66595179 Uploaded 52 Plays 0 Comments
 5. De rollen en opgaven van provincies in Nederland zullen de komende jaren veel veranderen. Om daarop voorbereid te zijn hebben de gezamenlijke provincies in opdracht van Max van de Berg (CdK Groningen) het initiatief genomen voor het project Stip aan de Horizon. In dit project worden de verschillende toekomst scenario's, met zowel uitdagingen en oplossingen, in kaart gebracht. Deze video is een korte impressie van de tweede bijeenkomst die op 26 april 2013 plaatsvond in Maastricht. De resultaten van het project zullen op het IPO congres in het najaar van gepresenteerd worden.

  # vimeo.com/64947297 Uploaded 95 Plays 0 Comments

Stip op de Horizon, Interprovinciaal overleg

Sebastiaan ter Burg Plus

De rollen en opgaven van provincies in Nederland zullen de komende jaren veel veranderen. Om daarop voorbereid te zijn hebben de gezamenlijke provincies in opdracht van Max van de Berg (CdK Groningen) het initiatief genomen voor het project Stip aan de…


+ More

De rollen en opgaven van provincies in Nederland zullen de komende jaren veel veranderen. Om daarop voorbereid te zijn hebben de gezamenlijke provincies in opdracht van Max van de Berg (CdK Groningen) het initiatief genomen voor het project Stip aan de Horizon. In dit project worden de verschillende toekomst scenario's, met zowel uitdagingen en oplossingen, in kaart gebracht. Deze video's zijn een korte impressies van de bijeenkomsten die in 2013 plaatsvonden.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.