1. L'IRBLLEIDA va nèixer l'any 2004 amb la signatura d'un acord de col·laboració entre l'Institut Català de la Salut (ICS), la Fundació Dr. Pifarré i la Universitat de Lleida (UdL). D'ell en formen part tots els grups de recerca biomèdica de la Regió de Lleida, tant de la UdL com del sistema sanitari. Inclou grups que cobreixen les tres vessants de la recerca biomèdica; la bàsica, la translacional i la clínico-epidemiològica.

    El Instituto de Investigación Biomédica de Lleida (IRBLLEIDA) nació el año 2004 con la firma de un acuerdo de colaboración entre el Instituto Catalán de la Salud (ICS), la Fundación Dr Pifarré y la Universidad de Lleida (UDL). De él forman parte todos los grupos de investigación biomédica de la Región de Lleida, tanto de la UdL cómo del sistema sanitario. Incluye grupos que cubren las tres vertientes de la búsqueda biomédica; la básica, la translacional y la clínico-epidemiològica.

    # vimeo.com/79382783 Uploaded 280 Plays 0 Comments
  2. # vimeo.com/72207516 Uploaded 47 Plays 0 Comments
  3. # vimeo.com/71980998 Uploaded 36 Plays 0 Comments
  4. # vimeo.com/83663213 Uploaded 37 Plays 0 Comments
  5. The Biomedical Research Institute of Lleida (IRBLleida) was born in 2004 with the signing of a cooperation agreement between the Catalan Health Institute (ICS), the Dr Pifarré Foundation and the University of Lleida (UDL). It is integrated by biomedical research groups from the region of Lleida, more specifically from the UDL and the health system. The groups cover all three aspects of biomedical search: the basic, translational and the clinical epidemiological research.

    # vimeo.com/84667574 Uploaded 300 Plays 0 Comments

Institut de Recerca Biomèdica de Lleida / IRBLLEIDA

Com360º Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.