1. De levensboom is geworteld in de aarde en reikt tot aan de hemel. Hij verbindt hemel, aarde en on- derwereld. Hij symboliseert de cyclus van het leven. Hij staat voor de dualiteit van de vrouwelijke existentie als moeder en individu. De vrouw wordt om- sloten door de boom. Zij is be- schermt maar ook gevangen, van haar vrijheid beroofd. Zij moet zich eerst losmaken uit de greep van de omhelzing voor ze kan uitgroeien tot een onafhankelijk authentiek ik.

  Elsbeth Bauer, 2013

  # vimeo.com/69393510 Uploaded
 2. De levensboom is geworteld in de aarde en reikt tot aan de hemel. Hij verbindt hemel, aarde en on- derwereld. Hij symboliseert de cyclus van het leven. Hij staat voor de dualiteit van de vrouwelijke existentie als moeder en individu. De vrouw wordt om- sloten door de boom. Zij is be- schermt maar ook gevangen, van haar vrijheid beroofd. Zij moet zich eerst losmaken uit de greep van de omhelzing voor ze kan uitgroeien tot een onafhankelijk authentiek ik.

  Elsbeth Bauer, 2013

  # vimeo.com/69918644 Uploaded
 3. Deel van de installatie "Het woud der Gevallen Engelen" tijdens Big Draw Leiden 2014

  Elsbeth Bauer, 2014

  # vimeo.com/108780473 Uploaded

frau, wage zu leben!

is het kunst?

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.