1. http://isis-med.ro
  https://www.facebook.com/spisis

  # vimeo.com/64155237 Uploaded 89 Plays 0 Comments
 2. De multe ori ne otravim organismul cu buna-stiinta si rare sunt momentele in care ne hotaram sa mancam sanatos! Diversitatea este unul dintre principiile alimentatiei sanatoase, spun specialistii care ne sfatuiesc sa nu abuzam niciodata! Si mai ales sa mancam ca sa ne hranim organismul, nu ca sa-l suprasolicitam. Celebrul nutritionist - medicul Gheorghe Mencinicopschi ne vorbeste despre ceea ce ar trebui sa consumam zilnic pentru a fi sanatosi si a ne pastra sanatatea. Urmareste o editie care-ti va face pofta sa traiesti sanatos!

  # vimeo.com/64188294 Uploaded 18 Plays 0 Comments
 3. Scoala parintilor. Pentru o bună dezvoltare a copilului, nu e nevoie doar de confort material, așa cum tot mai multe familii tind să creadă. Din cauza acestei concepții, trec neobservate semnele unor boli ușor de tratat la vârste mici. Mai târziu, vindecarea e costisitoare, de lungă durată și, uneori, traumatizantă. E nevoie așadar de o școală a părinților, dacă vrem ca, într-o viață îndelungată, urmașii noștri să fie la adăpost de suferință. Vă oferim primele cursuri dintr-o serie consacrată sănătății copilului. Doar aici, în Arena Medicală.

  # vimeo.com/64223456 Uploaded 1 Play 0 Comments
 4. Proiectul initiat de Ministerul Educatiei, care propune dublarea numarului de ore de sport la scoala a iscat un val general de reactii: de la autoritati, profesori, parinti, chiar si de la copii! Unii au fost pro, altii contra, cert este ca toata lumea a avut ceva de spus, lucru care nu s-a mai intamplat pana acum cu nicio propunere de modificare a legii invatamantului sau a programei scolare. Nu e de mirare, daca ne uitam spre rusinosul loc trei ocupat de adolescentii romani, in ceea ce priveste obezitatea, potrivit statisticilor europene. Cum am ajuns in aceasta situatie, e tardiv sa ne gandim, dar am putea totusi sa ne reamintim ca acum cativa ani, tot oficialii din Ministerul Educatiei erau cei care scoteau din orarul elevilor orele de sport. Acum le-au reintrodus, ba chiar le-ar suplimenta! Ce i-a adus la noi sentimente, dar mai ales cat de bun este sportul pentru copiii nostri, aflam in aceasta editie.

  # vimeo.com/64213222 Uploaded 3 Plays 0 Comments
 5. Greselile medicilor si starea precara a spitalelor transforma cam orice roman intr-un adevarat inchizitor atunci cand vorbeste despre sistemul public de sanatate. Dar cand are nevoie de tratament, omul informat, cu spirit critic, aparent plin de idei si solutii, o ia razna. Alege medicul sau spitalul dupa criterii copilaresti: intreaba-n stanga si-n dreapta printre cunoscuti, cauta prin poluarea informationala de pe internet ori face sondaje in bloc despre "cat se mai da la doctor". Desigur ca spitalul sau doctorul e tinta acuzatiilor daca ceva nu iese
  bine. Dar raspunderea noastra, pentru ca n-am batut la usa potrivita, unde este? Din astfel de situatii, ades prezentate de presa, au aparut intrebari din categoria celor simple, dar cu raspuns aproape imposibil de dat. Ce trebuie sa cautam, de fapt, atunci cand suntem bolnavi: un doctor faimos sau un medic in stare sa ne vindece? Un spital cu renume exclusivist sau unul curat si bine dotat? Si, mai ales, cum anume cautam. Un raspuns la fiecare intrebare puteti gasi in aceasta editie.

  # vimeo.com/64210148 Uploaded 4 Plays 0 Comments

Isis TV

Costea

ISIS TV îşi propune să promoveze sănătatea pe Internet şi să fie un dicţionar medical pentru femei. Prima televiziune care le este dedicată va oferi necesarul de informaţii astfel încât niciun simptom sau afecţiune nu va mai fi un lucru necunoscut. Avantajul…


+ More

ISIS TV îşi propune să promoveze sănătatea pe Internet şi să fie un dicţionar medical pentru femei. Prima televiziune care le este dedicată va oferi necesarul de informaţii astfel încât niciun simptom sau afecţiune nu va mai fi un lucru necunoscut. Avantajul unei televiziuni online este libertatea de exprimare în materie de imagine.
Pentru că în televiziune există regulamente stricte impuse de Consililul Naţional al Audiovizualului, cele mai importante lucruri din medicină, mai ales, fie nu sunt dezvăluite, fie sunt acoperite cu imagini înceţoşate. Ei bine, ISIS TV vă arată tot ceea trebuie şi vreţi să vedeti, printr-un continut video diversificat permanent.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.