Internationale og validere ledelsesredskaber

 1. Hør CfLs Områdedirektør, Thomas Clement-Christensen om CfL som konsulenternes konsulenthus.

  Uploaded 4 Plays 0 Comments
 2. Hør CfLs Områdedirektør, Thomas Clement-Christensen om CfL som konsulenternes konsulenthus.

  Uploaded 5 Plays 0 Comments
 3. Hør Virksomhedsrådgiver Henriette Klein-Ipsen fortælle om Situationsbestemt Teamledelse® . Situationsbestemt Teamledelse® er et værktøj, som kan bidrage til at optimere gruppedynamik og samarbejdsrelationer.

  Læs mere på: cfl.dk/kompetenceudvikling/leadership-pipeline/ledere-med-nogen-erfaring/situationsbestemt-teamledelse-(grundfoerloeb)

  # vimeo.com/137244012 Uploaded 13 Plays 0 Comments
 4. Hør Virksomhedsrådgiver Henriette Klein-Ipsen fortælle om Situationsbestemt Ledelse SLX. Situationsbestemt Ledelse SLX er en ledelsesfilosofi og et koncept, som tager udgangspunkt i, at mennesker er forskellige, og at menneskers udgangspunkt for at kunne løse deres opgaver er forskellige.

  Læs mere om SLX på: cfl.dk

  # vimeo.com/137244010 Uploaded 21 Plays 0 Comments
 5. Hør Virksomhedsrådgiver Henriette Klein-Ipsen fortælle om Situationsbestemt Ledelse II.
  Situationsbestemt Ledelse II er en ledelsesfilosofi og et koncept, som tager udgangspunkt i, at mennesker er forskellige, og at menneskers udgangspunkt for at kunne løse deres opgaver er forskellige.

  Læs mere på: cfl.dk/kompetenceudvikling/leadership-pipeline/ledere-med-nogen-erfaring/situationsbestemt-ledelse-ii-(grundforloeb)

  # vimeo.com/137244011 Uploaded 30 Plays 0 Comments

Internationale og validere ledelsesredskaber

CfL PRO

CfLs ledelsesredskaber er til interne og eksterne konsulenter samt HR-professionelle, som ønsker at arbejde seriøst med afsæt i valide værktøjer i en national og international kontekst. Hør om nogle af de mange internationale og validerede ledelsesredskaber…


+ More

CfLs ledelsesredskaber er til interne og eksterne konsulenter samt HR-professionelle, som ønsker at arbejde seriøst med afsæt i valide værktøjer i en national og international kontekst. Hør om nogle af de mange internationale og validerede ledelsesredskaber CfL tilbyder - både erfarringer og praktisk præsentation.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.