1. Is het saai op het kantoor? Wil de maandagochtend maar niet opschieten en ook je collega's weer in hun dagelijkse sleur? Pak dan nu je kans om met een paar klikken van je kantoor een klein feestje te maken, waar werken weer leuk is! Bij jeeigentaart.nl kun je gemakkelijk de perfecte taart voor je volgende bedrijfsfeest of als kleine verrassing voor je baas of collega's bestellen. Gun jezelf en collega's een kleine pauze en zorg voor een unieke evaring met een gepersonaliseerde taart met het bedrijfslogo erop. In de grootste online-shop voor taarten in Duitsland vind jij voor elke gelegenheid de passende taart voor een zachte prijs met absolute kwaliteits-garantie. Laat jouw droomtaart direct op kantoor leveren en verbaas je collega's en breng een frisse wind door het kantoor of bij het volgende bedrijfsfeest! Nu bestellen en binnen enkele werkdagen laten bezorgen door jeeigentaart.nl

  # vimeo.com/286438445 Uploaded
 2. Er zijn momenten in het leven, die je gewoon niet vergeten mag. Zulke momenten hebben wij vastgelegd in foto's en natuurlijk in onze gedachten. Maar natuurlijk houden wij ze voornamelijk in ons hart en daar blijven tot op late leeftijd als een kleine schat van ons. Draai de tijd terug met de individuele Foto-taaten van jeeigentaart.nl en verras een geliefde van je met een heel uniek geschenk- met jullie lievelingsfoto op een lekkere taart van jouw keuze! Of je nu oude tijden herleven wil, een verjaardag wil vieren of jouw liefje gewoon een leuk gebaar wil maken. Jeeigentaart.nl helpt jou met het maken van een uniek ervaring met een unieke boodschap middels onze Foto-taarten. Want liefde gaat zoals iedereen weet door de maag. In onze online-shop kun je gemakkelijk je eigen en volledig persoonlijke droomtaart samenstellen. Kies jouw lievelingssmaak en als je dat wilt een individuele tekst en de reis kan beginnen. Meteen bestellen en gemakkelijk op de gewenste leverdatum op het gewenste adres laten leveren. Wij leveren binnen enkele werkdagen.

  # vimeo.com/286435862 Uploaded
 3. # vimeo.com/249371368 Uploaded
 4. Met groot genoegen, introduceren wij onze nieuwe prinsessenpop-taart. Om u een iedee te geven hoe deze taart bij u in huis komt en hoe u de taart zelf samen stelt, hebben we een kleine video voor u gemaakt. Zodat u een idee hebt hoe het ooit bij u aankomt en hoe u de taart zelf maakt, hebben we een kleine video voor u gemaakt. :-)

  U kunt de prinsessenpop-taart bestellen in roze of blauw en is verkrijgbaar in verschillende smaken. Neem gewoon even een kijkje!

  jeeigentaart.nl/puppen-torte-pink

  # vimeo.com/247962892 Uploaded
 5. Met ons nieuwe taartgereedschap breiden we ons aanbod uit: "Bak nu helemaal zelf"! Het gereedschap is perfect voor het verwerken en vormgeven van fondant of marsepein.
  We hebben twee DIY-video's gemaakt, zodat je thuis kunt beginnen met de nieuwe taartgereedschap en je eigen taart kunt maken!

  # vimeo.com/242206958 Uploaded

jeeigentaart.nl

deineTorte.de PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.