EL DESVAN DE LES PELÍCULES

El 15 de maig de 1975 a la plaça pública de la Universitat Autónoma de Bellaterra, de dos quarts d'onze fins a quasi les quinze de la tarda, mes de 60 poetes varen recitar els seus poemes. I Rafael Subirachs va cantar el romanç "Catalunya, comtat gran", que és la versió històrica de "Els Segadors"...erem encara sota la bota de la dictadura. I és va fer un documental de 30' en S8 amb quatre operadors: Gonçal López, Jesús-Àngel Prieto, Jordi Vàzquez i Francesc Vernet. El muntatge (precari com tots els d'aquest subformat i sense el so original) el vàren fer Jaume Creus i Jesús-Àngel Prieto, essent la producció de Tarot de Quinze. Ha format part de les exposicions FORA DE CAMP (KRTU, 1999), LA REVOLTA POÈTICA 1964-1982 (Fundació Palau, Arts Santa Mònica, 2012), GESPA PRICE, PRIMAVERA DEL 1975 (Hemeroteca General de la UAB, 2018), VICENÇ ALTAIÓ, ELS ULLS FÈRTILS (Arts Santa Mònica, 2019).
La cópia original està depositada a la Filmoteca de Catalunya.

# vimeo.com/509496438 Uploaded 9 Views 0 Comments

Follow

EL DESVAN DE LES PELÍCULES

Jesus-Angel Prieto PRO

Pequeño desván donde iré guardando películas que he ido realizando, casi siempre con la ayuda de muchas y buenas amistades: en Super8 de las épocas históricas, en vídeo de diversas calidades (8, DV, HDV), en 16 y 35 mm. ...en fin, imágenes en movimiento…


+ More

Pequeño desván donde iré guardando películas que he ido realizando, casi siempre con la ayuda de muchas y buenas amistades: en Super8 de las épocas históricas, en vídeo de diversas calidades (8, DV, HDV), en 16 y 35 mm. ...en fin, imágenes en movimiento acompañadas de sonidos que intentan explicar historias. Y también algún vídeo en el que he colaborado, y que amablemente me dejan compartir.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.