Zaterdagochtend 20 juni vertrokken de F-League, F en E pupillen met twee luxe bussen naar Hengelo (OV) voor een dagje pretpark De Waarbeek.

Het jaarlijkse uitstapje was weer een zeer geslaagde dag. Eigenaren Arjan van Bavel en Joris Bengevoord runnen dit uitstekende familiepretpark al sinds enige jaren en wij weten, met veel succes. Ruim honderd kinderen beleefden weer een onvergetelijke dag die georganiseerd werd door de JOC en werd ondersteund door een aantal zeer enthousiaste begeleiders, waaronder ook het bestuur van de balkonside. (waarvoor nogmaals hartelijk dank) Het weer zat mee en de persoonlijke schade bleef beperkt tot een bloedlip en een bijensteek.

Jammer dat er van meerdere teams geen inschrijvingen waren. Als JOC met behulp van Hans Hospers en Frits van der Ley hebben we er veel aan gedaan om dit evenement onder de aandacht te brengen. Gelukkig leeft de kreet “csv meer dan voetbal alleen” bij het merendeel van de teams en we hopen de overige trainers/leiders volgend jaar ook enthousiast te krijgen. Onder leiding van de nieuwe JOC voorzitter, John Burghout hopen we volgend jaar drie of misschien wel vier bussen nodig te hebben.

# vimeo.com/131568372 Uploaded 64 Plays 0 Comments

JOC csv apeldoorn

Nu op Youtube.com/csvApeldoornTV

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.