Archief Jongenskoor Cantasona

 1. Deze fotoserie werd getoond tijdens de reunie van 117 oud jongenskoorleden van Cantasona. Met muziek van het Heilighartkoor met jongenskoor Cantasona.

  # vimeo.com/302673864 Uploaded 166 Views 0 Comments
 2. # vimeo.com/302412608 Uploaded 146 Views 0 Comments
 3. Een korte impressie van de opening van de expositie van Jongenskoor Cantasona in MUBO 6 okt 2018.

  # vimeo.com/294118085 Uploaded 207 Views 0 Comments
 4. Prachtige beelden van het Jongenskoor Cantasona uit de jaren 50, 60 en 70. Gemaakt door Piet Bloem. Met Cor Suijs en Joop Felix. Maar ook zie je Martien Habraken en Piet Bloem, diverse kampen en uitstapjes, de opleiding, de bloedprocessie, Ceciliafeesten, de Volkszangmis etc. etc. De kwaliteit is niet best, maar het zijn bijzonder opnames. Vandaar dat we die toch beschikbaar stellen.
  De audio die je hoort is allemaal van het Jongenskoor Cantasona/Heilig Hartkoor. Kijk op jongenskoorcantasonaboxtel.nl voor meer video's, foto's, documenten en audio.

  # vimeo.com/289862490 Uploaded 271 Views 0 Comments
 5. Kees Doevendans, een oud jongenskoor Cantasona koorknaap die zijn hele leven al bezig is met muziek. En vooral het zingen en dirigeren. Hij is zoals hij in deze video uitgebreid vertelt, muzikaal gevormd door het jongenskoor Cantasona. Waarom was die opleiding eigenlijk zo goed? Hij legt uit dat het do-re-mi systeem de basis is voor een goede zanger en wat het je biedt. Natuurlijk hoor je ook alles over de opleiding, het Cantor worden, de Caba en zijn verdere muzikale opleidingen.

  # vimeo.com/287057429 Uploaded 128 Views 0 Comments

Archief Jongenskoor Cantasona

Hans Mestrum Plus

Dit kanaal is opgezet om oude(re) video's van het voormalig beroemde Jongenskoor Cantasona Boxtel vast te leggen om ze zo te kunnen delen met oud-leden en andere belangstellenden. Daarnaast worden er interviews van oud-leden in geplaatst

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.