1. A Madarat tolláról… című természetfilm-sorozat lelkes természetfilmesek és madarászok együttműködéséből született. Olyan emberekéből, akik hosszú évtizedek óta járják hazánk különböző területeit, és meggyőződésükké vált, hogy bizonyos, a hétköznapi ember által alig ismert tájegységeinknek, illetve az itt élő flórának és faunának a bemutatása legalább olyan érdekes lehet, mint egy egzotikus tájakra kalauzoló film. Négy égtáj madarai találkoznak itt, illetve érik el fészkelő területeik határát. Az ő kedvükért megszállott madármegfigyelők, „fajvadászok”, vagy csak egyszerű természetkedvelők érkeznek hozzánk a világ minden tájáról. A kamera elsősorban erre a hihetetlenül változatos madárvilágra irányul, de megjelennek a filmben különleges növények, kétéltűek, hüllők, emlősök, és bizonyos történelmi emlékhelyek, illetve építészeti emlékek révén a tájalakító, a kultúrateremtő ember keze nyoma is. A Madarat tolláról választ keres arra a kérdésre is, miért válhattak a madarak szimbolikus jelentőségű lényekké a különböző kultúrákban.

  Uploaded 0 Plays 0 Comments
 2. A Madarat tolláról… című természetfilm-sorozat lelkes természetfilmesek és madarászok együttműködéséből született. Olyan emberekéből, akik hosszú évtizedek óta járják hazánk különböző területeit, és meggyőződésükké vált, hogy bizonyos, a hétköznapi ember által alig ismert tájegységeinknek, illetve az itt élő flórának és faunának a bemutatása legalább olyan érdekes lehet, mint egy egzotikus tájakra kalauzoló film. Négy égtáj madarai találkoznak itt, illetve érik el fészkelő területeik határát. Az ő kedvükért megszállott madármegfigyelők, „fajvadászok”, vagy csak egyszerű természetkedvelők érkeznek hozzánk a világ minden tájáról. A kamera elsősorban erre a hihetetlenül változatos madárvilágra irányul, de megjelennek a filmben különleges növények, kétéltűek, hüllők, emlősök, és bizonyos történelmi emlékhelyek, illetve építészeti emlékek révén a tájalakító, a kultúrateremtő ember keze nyoma is. A Madarat tolláról választ keres arra a kérdésre is, miért válhattak a madarak szimbolikus jelentőségű lényekké a különböző kultúrákban.

  Uploaded 0 Plays 0 Comments
 3. A Madarat tolláról… című természetfilm-sorozat lelkes természetfilmesek és madarászok együttműködéséből született. Olyan emberekéből, akik hosszú évtizedek óta járják hazánk különböző területeit, és meggyőződésükké vált, hogy bizonyos, a hétköznapi ember által alig ismert tájegységeinknek, illetve az itt élő flórának és faunának a bemutatása legalább olyan érdekes lehet, mint egy egzotikus tájakra kalauzoló film. Négy égtáj madarai találkoznak itt, illetve érik el fészkelő területeik határát. Az ő kedvükért megszállott madármegfigyelők, „fajvadászok”, vagy csak egyszerű természetkedvelők érkeznek hozzánk a világ minden tájáról. A kamera elsősorban erre a hihetetlenül változatos madárvilágra irányul, de megjelennek a filmben különleges növények, kétéltűek, hüllők, emlősök, és bizonyos történelmi emlékhelyek, illetve építészeti emlékek révén a tájalakító, a kultúrateremtő ember keze nyoma is. A Madarat tolláról választ keres arra a kérdésre is, miért válhattak a madarak szimbolikus jelentőségű lényekké a különböző kultúrákban.

  Uploaded 0 Plays 0 Comments
 4. A Madarat tolláról… című természetfilm-sorozat lelkes természetfilmesek és madarászok együttműködéséből született. Olyan emberekéből, akik hosszú évtizedek óta járják hazánk különböző területeit, és meggyőződésükké vált, hogy bizonyos, a hétköznapi ember által alig ismert tájegységeinknek, illetve az itt élő flórának és faunának a bemutatása legalább olyan érdekes lehet, mint egy egzotikus tájakra kalauzoló film. Négy égtáj madarai találkoznak itt, illetve érik el fészkelő területeik határát. Az ő kedvükért megszállott madármegfigyelők, „fajvadászok”, vagy csak egyszerű természetkedvelők érkeznek hozzánk a világ minden tájáról. A kamera elsősorban erre a hihetetlenül változatos madárvilágra irányul, de megjelennek a filmben különleges növények, kétéltűek, hüllők, emlősök, és bizonyos történelmi emlékhelyek, illetve építészeti emlékek révén a tájalakító, a kultúrateremtő ember keze nyoma is. A Madarat tolláról választ keres arra a kérdésre is, miért válhattak a madarak szimbolikus jelentőségű lényekké a különböző kultúrákban.

  Uploaded 2 Plays 0 Comments
 5. A Madarat tolláról… című természetfilm-sorozat lelkes természetfilmesek és madarászok együttműködéséből született. Olyan emberekéből, akik hosszú évtizedek óta járják hazánk különböző területeit, és meggyőződésükké vált, hogy bizonyos, a hétköznapi ember által alig ismert tájegységeinknek, illetve az itt élő flórának és faunának a bemutatása legalább olyan érdekes lehet, mint egy egzotikus tájakra kalauzoló film. Négy égtáj madarai találkoznak itt, illetve érik el fészkelő területeik határát. Az ő kedvükért megszállott madármegfigyelők, „fajvadászok”, vagy csak egyszerű természetkedvelők érkeznek hozzánk a világ minden tájáról. A kamera elsősorban erre a hihetetlenül változatos madárvilágra irányul, de megjelennek a filmben különleges növények, kétéltűek, hüllők, emlősök, és bizonyos történelmi emlékhelyek, illetve építészeti emlékek révén a tájalakító, a kultúrateremtő ember keze nyoma is. A Madarat tolláról választ keres arra a kérdésre is, miért válhattak a madarak szimbolikus jelentőségű lényekké a különböző kultúrákban.

  Uploaded 0 Plays 0 Comments

Kocsis Tibor filmjei

Filmjungle PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.