Kortfilm in de klas

Een film van Kaspar Astrup Schröder.
2013 / Denemarken / Nederlands gesproken / 50 min.
Geschikt voor 2e en 3e kleuterklas.

Storm is 3 jaar oud en verhuist met zijn ouders van Denemarken naar Thailand. Storm omarmt deze wonderlijke wereld met groot enthousiasme, en wij mogen delen in zijn opwinding. Nieuwe dingen leren, nieuwe vrienden maken,… een heleboel herkenbare avonturen voor kleuters.

> Klik op de filmtitel voor meer info en de lesfiche.

Uploaded

Kortfilm in de klas

JEF in de klas PRO

Speciaal voor leerkrachten bundelen we goeie en pedagogisch interessante kortfilms op dit online platform. We spelen graag in op actuele en relevante thema's die naadloos aansluiten op de leerdoelen en VOETen en vullen de reeks dus regelmatig aan! Kortfilms…


+ More

Speciaal voor leerkrachten bundelen we goeie en pedagogisch interessante kortfilms op dit online platform. We spelen graag in op actuele en relevante thema's die naadloos aansluiten op de leerdoelen en VOETen en vullen de reeks dus regelmatig aan! Kortfilms zijn ideaal om te werken aan de beeldgeletterdheid van je leerlingen en heel handig: film en bespreking passen netjes binnen één lesuur! We bundelen films voor verschillende leeftijdscategorieën en voorzien telkens een lesfiche.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.