Kortfilm in de klas

Een film van Job, Joris & Marieke.
2016 / Nederland / Nederlands gesproken / 20 min.
Geschikt voor 2e en 3e graad lager onderwijs, 1e graad secundair onderwijs.

In deze animatiefilm moeten drie vrienden onverwachts elkaars leven overnemen. Wanneer Sef, Wesley en Marjolein op het pleintje gaan voetballen vinden ze een magische wasmachine. Nieuwsgierig nemen ze een kijkje binnenin. Zonder enige verklaring worden hun hoofden verwisseld! Ze kunnen dan ook niet anders dan even van familie te wisselen. Grappig natuurlijk, want hun leven is zeer verschillend en ze zullen zich aan elkaars situatie moeten aanpassen.

> Klik op de filmtitel voor meer info en de lesfiche.

Uploaded

Kortfilm in de klas

JEF in de klas PRO

Kortfilms zijn ideaal om te werken aan de beeldgeletterdheid van je leerlingen en heel handig: film en bespreking passen netjes binnen één lesuur! We bundelen films voor verschillende leeftijdscategorieën en voorzien telkens een lesfiche. Met deze films…


+ More

Kortfilms zijn ideaal om te werken aan de beeldgeletterdheid van je leerlingen en heel handig: film en bespreking passen netjes binnen één lesuur! We bundelen films voor verschillende leeftijdscategorieën en voorzien telkens een lesfiche. Met deze films spelen we in op actuele en relevante thema's die naadloos aansluiten op de leerdoelen.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.