1. De Lasershow act Lasersihouettes is een indrukwekkende dansbattle tussen laseranimatie en mens. Speciaal gemaakt voor een opening van een zakelijk evenement. Indrukwekkend en innovatief. Bedacht door het evenementenbureau Dundas Produkties.

  # vimeo.com/54839884 Uploaded 695 Plays 0 Comments
 2. De Beambox is een reusachtige laserharp waarmee we live muziek creëren, mixen en remixen. Met de laserstralen worden ook ingesproken teksten bespeeld. Dit maakt deze act een krachtige communicatie tool in de vorm van innovatief en entertainment op uw evenement.

  # vimeo.com/54856257 Uploaded 806 Plays 0 Comments
 3. Bekende hits worden live gemixed en geremixed met de Beambox laserstralen. Een 10 tot 20 minuten durende medley waarmee het dak eraf gaat. Pure entertainment!
  De BEAMBOX (laserharp) als finale show is helemaal ontwikkeld voor de interactie met het publiek. Terwijl het publiek meezingt worden thema's die eerder op het evenement centraal hebben gestaan op een stoere en sexy manier samengevat en verwerkt in de show. Vooral het moment dat er leden van de directie zich bij de laserjocky voegen om mee te spelen is een hoogtepunt in deze show.

  # vimeo.com/61900116 Uploaded 300 Plays 0 Comments
 4. Een bedrijfsworkshop met een van onze laserconcepten. Een ware belevenis.
  Geef je publiek of je team(s) de kans om met jouw pay offs het gevoel van een echte LaserDJ zelf te ervaren. Te gebruiken als workshop op een event of als teambuilding concept. Een absolute aanrader om groepen tot 50 personen te vermaken met het dynamische manier mixen van muziek door middel van een laserharp.

  # vimeo.com/61909552 Uploaded 342 Plays 0 Comments

lasershow

Dundas Business

Voor ons is een goede lasershow altijd een doordachte combinatie van communicatie en entertainment. Wij creëren innovatieve laseracts voor zakelijke evenementen en personeelsfeesten. Lasershows in combinatie met performance. Waanzinnig als openingsact…


+ More

Voor ons is een goede lasershow altijd een doordachte combinatie van communicatie en entertainment. Wij creëren innovatieve laseracts voor zakelijke evenementen en personeelsfeesten. Lasershows in combinatie met performance. Waanzinnig als openingsact en effectief voor merkbeleving.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.