LEF/FGE

 1. # vimeo.com/503877979 Uploaded 14 Views 0 Comments
 2. Deze video gaat over Rassemblement ontre l'extrême droite. Bruxelles 3 octobre 2020

  # vimeo.com/464772573 Uploaded 4 Views 0 Comments
 3. 75 jaar geleden werden de Verenigde Naties opgericht. Ook 75 jaar geleden de atoombommen op Nagasaki en Hiroshima, dit werd herdacht door de vzw Vrede en de Stad Gent. Op zondag 20 september 2020 hadden diverse debatten plaats in de St-Baafs-Abdij en een accordion-concert met de accordioniste Sara Salverius. Een gevuld programma, lettend op de corona regels maar niet minder belangrijk om de aandacht op deze gebeurten te focussen. In de achtergrond horen we het optreden van Celliste Eline Duerinck en de Soprane Anna Pardo Canedo.

  # vimeo.com/461547106 Uploaded 8 Views 0 Comments
 4. Deze video gaat over Brussel 13 september 2020 Grote betoging voor de Gezondheidszorg

  # vimeo.com/457856706 Uploaded 9 Views 0 Comments
 5. Op 6 augustus 2020 was het 75 jaar geleden dat de atoombommen vielen op Nagashaki en Hiroshima. Het Vredes overleg Gent, herdacht dit in de St-Baafs Abdij in Gent. In beperkte kring, met een video streaming.We hadden alvast een gesprek met de organisatoren van deze herdenking: Maud Martens en Ludo De Brabander. Soprane van dienst: Anna Pardo Canedo – Celliste: Eline Duerinck

  # vimeo.com/445778901 Uploaded 9 Views 0 Comments

LEF/FGE

Marie Vanmol Plus

LEF is een politieke beweging, partijoverstijgend en wil linkse mensen laten samenwerken. LEF is radicaal, groen-links, actiegericht, is geen partij en zoekt ook niet in de plaats te treden van partijen of bestaande bewegingen.
Le FGE est un mouvement…


+ More

LEF is een politieke beweging, partijoverstijgend en wil linkse mensen laten samenwerken. LEF is radicaal, groen-links, actiegericht, is geen partij en zoekt ook niet in de plaats te treden van partijen of bestaande bewegingen.
Le FGE est un mouvement politique au delà des partis qui stimule la collaboration de gens de gauche. Le FGE est radical, rouge et vert, tourné vers l’action, n’est pas un parti et ne veut pas intervenir à la place des partis ou des mouvements existant

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.