Getuigenis voor de campagne “Maak van Taal Werk” – van drempel tot springplank.
Een goede taalvaardigheid maakt mensen sterker
Zeker op de werkvloer is het belang van een goede taalkennis niet te onderschatten. Niet enkel om een gepaste job te vinden is taal belangrijk, maar ook met het oog op doorgroeimogelijkheden en levenslang leren

# vimeo.com/81988372 Uploaded 112 Plays 0 Comments

Follow

Maak van taal werk! – Van drempel tot springplank

Provincie Limburg PRO

Een goede taalvaardigheid maakt mensen sterker. Zeker op de werkvloer is het belang van een goede taalkennis niet te onderschatten. Niet enkel om een gepaste job te vinden is taal belangrijk, maar ook met het oog op doorgroeimogelijkheden en levenslang…


+ More

Een goede taalvaardigheid maakt mensen sterker. Zeker op de werkvloer is het belang van een goede taalkennis niet te onderschatten. Niet enkel om een gepaste job te vinden is taal belangrijk, maar ook met het oog op doorgroeimogelijkheden en levenslang leren.
De provincie Limburg heeft daarom een engagement gevraagd van werkgevers, VDAB, vakbonden en organisaties die taallessen aanbieden om de krach¬ten te bundelen. Zo kwam dit uniek samenwerkingsverband tot stand. Als partners slaan zij de handen in elkaar om drempels weg te werken die een vlotte doorstroming naar de arbeidsmarkt bemoeilijken.
Het resultaat was de promotiecampagne "Maak van taal werk! – Van drempel tot springplank". Wij nodigen jou uit om via enkele getuigenissen op film kennis te maken met inspirerende good practices die aantonen dat taal geen drempel hoeft te zijn in een bedrijf of organisatie. Integendeel: het kan een springplank zijn die leidt tot kansen voor jou en jouw werknemers!

Wens je meer informatie? Neem een kijkje op: huisvanhetnederlandslimburg.be/ontbijtsessies-maak-taak-werk-documentatie
Je kunt op deze pagina ook de e-brochure vinden die werd opgemaakt voor deze campagne met nuttige informatie rond dit thema.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.